auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Alfa Romeo Giulia câștigă două categorii la “sport auto AWARD 2018″

auto tivoli focsani vrancea
7 ian. 2019

Cititorii revistei germane de automobile, Sport Auto, orientați către performanță, au votat Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio la categoria “Sedan standard importat / station wagon de până la 100.000 de euro”.

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia Veloce câștigă în categoria “Sedan standard importat / station wagon de până la 50.000 de euro”. Ambele modele se situează, de asemenea, pe locul al treilea în categoria lor generală, în fața concurenților germani majori. Alfa Romeo 4c Spider este, de asemenea, clasat pe primul loc.

O dată pe an, revista germană de automobile “sport auto” își întreabă cititorii orientați către performanță, care sunt modelele lor preferate. Acesta este motivul pentru care rezultatul “sport auto awards”, care se concentrează în primul rând pe capacitățile dinamice ale fiecărui competitor, este considerat pe scară largă ca un punct de referință pentru producătorii de mașini sport. Pentru a doua oară consecutiv, Alfa Romeo Giulia a reprezentat un concurent puternic. În conformitate cu modelul de vârf din 2017, modelul Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, alimentat de un motor pe benzină bi-turbo de 2.9 V6 cu o putere de 375 kW (510 CP), a câștigat clasa de import a categoriei “Standard Sedans / Station Wagons până la 100.000 euro’. Alfa Romeo Giulia Veloce, având un motor pe benzină cu turbină de 206 kW (280 CP), a fost clasată prima la categoria “Sedan standard / Station Wagon până la 50.000 de euro” de către cititorii revistei “sport auto” din Germania.

Ambele modele Alfa Romeo Giulia au concurat și în clasamentul general al categoriilor respective, având de înfruntat puternicii concurenți germani . Încă o dată, cititorii “sport auto” și-au manifestat preferința pentru designul, stilul și performanțele italiene. Ei au clasat pe locul al treilea Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio în categoria ‘Standard Sedans / Station Wagons până la 100.000 de euro’, iar Alfa Romeo Giulia Veloce a obținut, de asemenea, un al treilea loc în clasamentul general ‘Standard Sedans / Station Wagons până la 50.000 de euro’ .

“Suntem foa181109_AR_spa-Awardrte mândri că am câștigat două categorii la clasa auto importate în cadrul ” sport auto awards “cu Alfa Romeo Giulia, pentru al doilea an consecutiv”, a declarat Roberta Zerbi, Director de Brand Alfa Romeo pentru regiunea EMEA, în timpul ceremoniei de premiere din Stuttgart, orașul natal al revistei “sport auto” din orașul .

“Un alt rezultat extraordinar este reflectat de cele două locuri trei din clasamentul general, în fața concurenților interni puternici. De asemenea, în viitor, vom continua eforturile noastre de a impresiona mai mult decât cititorii “sport auto” cu mașinile de înaltă performanță, Alfa Romeo “.

Alfa Romeo 4C Spider s-a clasat, de asemenea, pe locul al treilea în categoria “Standard Roadster de până la 100.000 de euro” și a terminat încă o dată în topul 3 al categoriei.

Aceasta a fost cea de-a 26-a ediția a concursului “Sport Auto Awards”, un eveniment anual organizat de una dintre revistele auto de top din Germania. În total 238 de modele de mașini sport au concurat la 25 de categorii, dintre care 15 având suplimentar o clasă de import. Evident, a existat un număr mare de fani Alfa Romeo printre cei peste 11.000 de cititori care și-au înregistrat voturile.

parbrize focsani vrancea