auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Călătorind spre o noua dimensiune, cea electrică

auto tivoli focsani vrancea
27 aug. 2021

Când vorbim despre mașini electrice, de obicei vorbim și despre viitor. Într-adevăr, multe țări par să creadă din ce în ce mai mult în avantajele acestui tip de mașină, adoptând programe de stimulare pentru achiziționarea de mașini electrice. Mașina electrică este una dintre tendințele majore din industria auto, o componentă cheie care atrage interesul tuturor. Dar ce este o mașină electrică și de ce este atât de importantă? Mașina electrică este, pur și simplu, o mașină care folosește electricitate prin încărcare, și nu benzină sau alți combustibili folosiți de obicei la autoturisme.

New 500

 

 

 

Acronimul BEV (Battery Electric Vehicle) (Vehicul electric cu baterie) este utilizat pentru mașina electrică, deoarece mașina este alimentată prin reîncărcarea bateriilor folosind electricitate de la rețea sau alte sisteme de distribuție. Reîncărcarea poate avea loc folosind stațiile de încărcare răspândite în întreaga țară sau cu o priză electrică internă.

Reîncărcarea unei mașini electrice este ușoară și poate fi efectuată oriunde există o priză sau o stație de încărcare. Stațiile publice de încărcare sunt, de asemenea, disponibile la benzinării, parcări, restaurante, hoteluri și alte locații.

Timpii de încărcare a vehiculelor electrice variază foarte mult în funcție de tipul de încărcare, puterea și capacitatea bateriei.

VIITORUL ESTE MAI APROAPE

Viitorul Fiat este din ce în ce mai electric. Într-adevăr, electrizant.  Varianta cu emisii zero a mașinii de oraș italiene a ajuns în sfârșit în România și promite să fie cea mai reprezentativă mașină pe care o vei conduce vreodată.  Noul Fiat 500 electric este un model cu totul nou, care funcționează doar pe baterie și nu folosește motoare tradiționale pe benzină și diesel. Fiat 500 electric este produs la uzina Mirafiori din Torino și este echipat cu baterii dezvoltate cu Samsung.

MAȘINA DE ORAȘ DE NIVELUL URMĂTOR

Noul 500 este prima mașină mică care aduce o conducere autonomă de nivel 2, ceea ce înseamnă un nivel superior de siguranță în mobilitatea urbană. Mașina dvs. va fi copilotul dvs. de încredere: va accelera, frâna și va menține banda în mod autonom.

PROIECTAT PENTRU URMĂTORUL DECENIU

CICLU URBAN PÂNĂ LA 460 KM – Gama WLTP combinată până la 320km*

MODUL SHERPA – Ajutor pentru a ajunge la destinație, utilizând un mod economic de condus.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ  – O zi întreagă de conducere într-o încărcare de 5 minute (50 km)

NOUL  FIAT 500 ELECTRIC

În România, Fiat 500 electric este disponibil la lansare în 3 variante de echipare – La Prima, Icon Hatchback și Icon Cabrio. În curând va fi disponibilă și lista de prețuri pentru comenzile din toată gama. Toate unitățile din stocul de lansare se comercializează împreună cu stație portabilă de încărcare mașini electrice Polyfazer, Type 2, 3.7kW, 16A, conector Schuko.

Mașina reprezentativă care a inspirat schimbarea din 1957 este acum gata să vă ducă în următorul deceniu cu caracteristici unice. Noul 500 este mai lat, mai lung și roțile sale sunt amplasate mai departe. Cu un design curat pur, și, de asemenea, mai puține butoane și linii esențiale la interior. Este cel mai frumos 500 făcut vreodată.

Interiorul vine cu SISTEM DE INFOTAINMENT DE 10.25″ CU NAVIGAȚIE

Ascultați muzică, navigați și conectați dispozitivele dumneavoastră multimedia. Interfața asemănătoare Smartphone-ului beneficiază de un ecran tactil de 10,25″, conexiune Bluetooth rapidă, compatibilă cu sistemele de proiecție wireless: cea mai bună experiență de infotainment.

REALIZAT PENTRU ORAȘ

Autonomia gamei va acoperi naveta zilnică în oraș: drumul la serviciu, la sală și înapoi acasă, datorită gamei de până la 320 km*, iar atunci când este utilizat exclusiv pentru conducerea urbană, intervalul se va extinde la 460 km cu un ciclu urban impresionant.  Beneficiază de încărcare rapidă max 85kW, priză de 12V, Smart Charging Port, Cablu de încărcare Mode 3 (max 11 kW).

NOUL  500 La Prima este disponibilă în varianta hatchback cu 4 locuri, în nuanța Ocean Green.  Fiat 500 La Prima reprezintă modelul de vârf la gamei  500 Electric și beneficiază de cele mai moderne dotări, tehnologii de top și sisteme de siguranță de ultima generație. Volanul îmbrăcat în piele ecologică, plafonul din sticlă cu jaluzea și scaunele din piele ecologică vor transforma experiența dumnevoastră de condus la un alt nivel. Parcarea se poate face in cele mai sigure condiții, cu ajutorul camerei video spate cu ghidaj dinamic și a senzorilor de parcare cu funcție Drone View 360°. La exterior, oglinzile au carcase în culoarea caroseriei și jante din aliaj de 17” Diamond cut cu pneuri de 205/45.

NOUL 500 ICON CABRIO & HATCHBACK

Moștenirea unei mașini reprezentative. Senzația de dolce vita în aer liber în primul vehicul electric Cabrio cu 4 locuri. 500 Icon Cabrio este diponibil în România în nuanța de vopsea metalizată Rose Gold, în timp ce 500 Icon Hatchback beneficiază de vopsea pastel Onyx Black. Un nou habitaclu începe de la absența tunelului central, făcând loc pentru mai mult spațiu și confort.  Pachetul  de dotări interioare cuprinde scaune fața reglabile pe 6 direcții, cotieră față cu spațiu de depozitare și torpedou cu cheie. La exterior, oglinzile au carcase în culoarea caroseriei și jante din aliaj de 16” cu pneuri 195/55.

 

 

Sursa: Fiat Romania

parbrize focsani vrancea