auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Fiat Tipo de la 9.600 Euro si cu pana la 12 luni amanare plata

auto tivoli focsani vrancea
27 apr. 2020

Unele lucruri pot astepta. Cum ar fi ratele tale. Comandă acum online Fiat Tipo cu pana la 12 luni amanare plata & livrare gratuita acasa. Disponibil prin Programul Rabla 2020.

 

Simplitate si eleganta
Alege mașina potrivită pentru călătoriile în familie! Gama Fiat Tipo este creată să îți ofere confort deplin, funcționalitate și stil. Designul contemporan și calitatea spațiului interior îți vor depăși așteptările. Convinge-te!

Spatiul de care ai nevoie
Plăcerea condusului își întâlnește forma pereche în Fiat Tipo. Te poți baza pe spațiul interior și capacitatea portbagajului, cu un volum record de până la 520L, chiar și pentru cele mai lungi călătorii. Habitaclul poate găzdui confortabil 5 adulți cu înălțimea de 1.87 m, pentru locurile din față și peste 1.80 m, pentru locurile din spate. Cu Fiat Tipo ai libertate deplină de mișcare.

 

– Rezervi online – Vezi modelul in videocall.
– Platesti simplu si rapid – Documente trimise online si prin curier.
– Livrare gratuita acasa, in deplina siguranta – Livrare gratuita pe platforma auto.

Detalii suplimentare si comenzi telefonic sau pe Whatsapp la 0724/308.978.

 

Ofertă de preț 9.600 Euro valabilă pentru persoane fizice prin Programul Rabla (PSIPAN), derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Preț pentru Fiat Tipo 1.4 95 CP și include contravaloarea primei de casare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Oferta valabilă pentru Persoane Juridice, prin Impuls Leasing cu posibilitate de amânare rate până la 12 luni. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil până la 30.06.2020 și este supusă unor termene și condiții.

parbrize focsani vrancea