auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Fiat Tipo, pentru afacerea ta!

auto tivoli focsani vrancea
2 dec. 2020

Fiat Tipo, pentru afacerea ta, incepand de la doar 9.900 Euro + TVA, cu vopsea metalizata inclusa si anvelope de iarna cadou.

 

Profita acum de oferta Fiat Tipo si beneficiezi de:
– 10% avans
– 0% dobanda
– 5 luni amanare rate
– 5 anigarantie
– Livrare imediată
– Anvelope de iarnă cadou
– Vopsea metalizată inclusa
– Aer condiționat
– Radio cu MP3 & USB


Fiat Tipo Sedan

Spațiul, stilul și eficiența sunt caracteristicile de bază ale lui Fiat Tipo Sedan. Designul contemporan și dotările standard generoase îți vor depăși așteptările. Habitaclul poate găzdui confortabil 5 adulți, iar portbagajul de 520 de litri va acomoda bagajele tuturor. Fă cunoștință cu Fiat Tipo și convinge-te!

Fiat Tipo Hatchback
Funcționalitatea este prioritatea de top pentru Tipo Hatchback. De aceea, are 5 uși și unul dintre cele mai generoase portbagaje din clasa lui. Cei 440 de litri permit o încărcare ușoară, iar rabatarea 60/40 a banchetelor garantează exploatare maximă a spațiului. Tipo îți oferă tot ce ți-ai dorit și nimic din ce nu ai nevoie. Vino să îl cunoști!

Fiat Tipo Station Wagon
Gama Tipo este concepută pentru a asigura siguranța încă din standard: 6 airbaguri, ABS și ESC, asistență la plecarea din rampa și senzori de monitorizare a presiunii din roți. La Fiat Tipo Station Wagon, caracterul şi confortul modelului Tipo aduce şi mai mult spaţiu pentru familia ta: 4.57 m lungime, 550 de litri capacitate pentru bagaje și bare transversale standard. Planifică următoarea călătorie în familie cu Tipo Station Wagon!

 

Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

 

Ofertă de preț 9.900 Euro valabilă pentru Fiat Tipo 1.4 95 CP, echipare TIPO. Finanțare pentru persoane juridice în Euro prin Impuls Leasing, cu avans începând cu 10%, 0% dobândă fixă pentru primele 16 luni și primele 5 luni perioadă de grație. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

parbrize focsani vrancea