auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul Fiat Ducato face cel mai mare pas din ultimii 40 de ani

auto tivoli focsani vrancea
24 sept. 2021

Deja sinonim cu inovația și eficiența, odată cu noua generație, Ducato primește sistemele de asistență avansate, unui bord complet digital cu cele mai bune soluții infotainment din clasă și devine mai mult decât un copilot: este colegul pe care ți-l doreai. Pastrând eficiența spațiului de încărcare, noul Ducato face parte dintr-o familie cu trenuri de rulare noi, redefinite în mod particular pentru clasa LCV.

 

Infotainment de ultimă generație
Interiorul a devenit o oază de relaxare pentru șofer și cei doi colegi ai săi: conectivitate Apple Car/ Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone, instrumentar de bord complet digital.

Confort superior pentru șofer
Infuzia de rafinament în cabină continuă la nivelul poziției la volan, cu scaune mai confortabile, cu suport îmbunătățit, bord și volan redesenate pentru o accesibilitate mai bună.

Noi motorizări Multijet3
Noul motor 2.2 Multijet disponibil în plaje de putere de la 120 la 180 CP, alături de cutie manuală sau transmisie automată în 9 trepte, oferă mai bune performanțe din segment, consum și emisii îmbunătățite cu 7% și un rezervor mărit la 90 de litri

Cel mai eficient spațiu de încărcare din clasă
Chiar dacă interiorul a fost rafinat la standarde demne de “autototurism”, caracterul utilitar al modelului rămâne neschimbat.

Faruri full-LED
Noul motor 2.2 Multijet disponibil în plaje de putere de la 120 la 180 CP, alături de cutie manuală sau transmisie automată

Versiuni și volume
Ducato rămâne la fel de versatil ca versiunea anterioară, cu 7 gabarituri diferite de caroserie și până la 17 m3.

 

Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

 

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.

parbrize focsani vrancea