auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul PEUGEOT e-208, prezent în cadrul Turneului ATP Finals de la Londra

auto tivoli focsani vrancea
19 nov. 2019

PEUGEOT, ca Partener Platinum al Turneului ATP din 2016, a participat în calitatea sa de Partener și Furnizor oficial de vehicule la Turneul Nitto ATP Finals, care a avut loc la O2 Arena din Londra în perioada 10-17 noiembrie 2019. Doi ambasadori PEUGEOT au purtat culorile mărcii la eveniment: germanul Alexander Zverev și italianul Matteo Berrettini.

 

e durata competiției Marca a oferit o experiență electrică, prin expunerea noului PEUGEOT e-208 și a unei animații cu tema tranziției energetice.

Alexander Zverev (nr.7 în clasamentul ATP) și Matteo Berrettini (nr. 8 în clasamentul ATP) s-au confruntat cu alți 6 dintre cei mai buni jucători mondiali: Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer, Daniil Medvedev, Dominic Thiem și Stefanos Tsitsipas.

PEUGEOT, partener și furnizor oficial de vehicule pentru turneu, a asigurat o flotă de 36 de vehicule pentru jucători și VIP-urile care au participat la evenimentul de la Londra. Mașinile furnizate au fost PEUGEOT 508, 508 SW, 308 SW, 3008, 5008 și Traveller.

Noul PEUGEOT e-208 a fost expus în O2 Arena. Întrucât tranziția energetică reprezintă o reală oportunitate, Noul PEUGEOT 208 va fi disponibil, încă de la lansare, în trei versiuni: benzină, diesel sau electrică. Perfect integrat în strategia de urcare în gamă a Mărcii, noul PEUGEOT 208 se distinge prin noua generație de PEUGEOT i-Cockpit© cu instrumentar de bord cu display 3D și prin gama de sisteme de asistență la condus rezervată în mod obișnuit segmentelor superioare.

Un stand experimental a propus o experiență 100% electrică, pe tema tranziției energetice.

Cei 400.000 de vizitatori au putut urmări, pe un ecran imens situat la intrarea principală a Arenei O2, reclame, imagini video cu ambasadorii Mărcii, dar și evoluția în direct a meciurilor.

#UnboringTheFuture

 

 

Sursa: Peugeot Romania

parbrize focsani vrancea