auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul SUV Peugeot e-2008, acum incepand de la 22.700 Euro

auto tivoli focsani vrancea
3 iul. 2020

Noul SUV Peugeot e-2008, acum incepand de la 22.700 Euro cu TVA, ecobonus si prima de casare incluse, prin Programul Remat 2020.

 

Design irezistibil
Liniile de design cizelate ale noului SUV electric PEUGEOT e-2008 sunt similare cu cele ale versiunilor propulsate de motoare termice, cu exact același interior și volum al portbagajului. Noul SUV PEUGEOT e-2008 afișează o grilă frontală care se potrivește cu nuanța de culoare a caroseriei, leul și inițiala „e” dicroice. La interior, scaunele sunt tapițate în exclusivitate cu material Alcantara© Gréval Gray.

 

 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

 

Preţul include TVA şi contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul, acolo unde este cazul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării SC TRUST MOTORS SRL ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2020. În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Noul SUV PEUGEOT e-2008
Autonomie – 320 km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

parbrize focsani vrancea