peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
EXPERT COMBI
peugeot focsani vrancea
Noul PEUGEOT Expert Combi are toate atu-urile pentru a oferi pasagerilor tăi călătorii sigure și confortabile. Cu motoarele sale moderne, poți combina plăcerea de a conduce și performanța în viața de zi cu zi.
UN VEHICUL PENTRU TOATE NEVOILE
Rezistent și funcțional, noul PEUGEOT Expert Combi este disponibil în trei versiuni de lungime: Standard (4.95 m), Lung (5.30 m) și Compact (doar 4.60 m). Desenat cu meticulozitate, PEUGEOT Expert Combi oferă mai multe configurații de organizare a scaunelor pentru un confort optim pentru toți pasagerii. Unică în segment, versiunea Compactă optimizează spațiul pentru până la 9 persoane la bord. Bucură-te de călătoriile urbane făcute cu ușurință și cu acces garantat în parcările cu înălțimea limitată la 1.90 metri. PEUGEOT Expert Combi poate fi, de asemenea, echipat cu uși vitrate rabatante în sistem 50/50, cu geamuri încălzite și ștergătoare de parbriz. Încărcarea obiectelor în portbagaj nu a fost niciodată atât de ușoară!
peugeot focsani vrancea
MAI MODULAR PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE
Partea frontală expresivă a noului PEUGEOT 208 afișează o grilă cromatăi de mari dimensiuni, cu un aspect modern și aerisit, mărginită de farurile Full LEDi cu cele 3 gheare și DRL-urile LEDi, întotdeauna aprinse.
peugeot focsani vrancea
PLATFORMA NOUA PENTRU EFICIENTA SPORITA
PEUGEOT Expert Combi prezintă noua sa platformă, adaptată pe arhitectura modulară EMP2. Combinând un nivel ridicat de confort, calitate și eficiență, oferă un confort optim pentru toți pasagerii. La bordul autovehiculului PEUGEOT Expert Combi poți descoperi o manevrabilitate remarcabilă, grație motoarelor BlueHDi Euro 6.2 cu puteri cuprinse între 100 și 180 CP, un cuplu motor ce poate ajunge la 400 Nm și care pot fi cuplate la noua cutie de viteze automată EAT8. Nu în ultimul rând, beneficiezi de una dintre cele mai mici valori de consum de combustibil și de emisii din segment, precum și de o utilizare eficientă din punct de vedere al costurilor - cu un interval de întreținere de 40.000 de km sau 2 ani.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea