peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL 3008
peugeot focsani vrancea
Descoperă noul SUV PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor. Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® mai modern și vârf-de-gamă, precum și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea unui condus agil și o plăcere pură la condus.
DESIGN BRIGHTER DESIGN
Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.
peugeot focsani vrancea
O NOUĂ PARTE FRONTALĂ
Partea frontală puternică, elegantă și inedită a noului SUV PEUGEOT 3008, cu grila verticală fără ramă și aripile în prelungire prefigurează codurile estetice de mâine.
peugeot focsani vrancea
BLOCURI OPTICE FATĂ NOI
Semnătura luminoasă față include, începând cu nivelul de echipare de bază, blocuri optice cu LED puse în valoare de luminile de zi DRL ce imită colții de felină caracteristici mărcii Peugeot, ușor de recunoscut încă de la prima vedere, dar și de farurile Full LED cu funcție SDL (Static Directional Lighting)i
peugeot focsani vrancea
INSERTII PE ARIPI
Inserțiile cromate de pe aripile față aflate în prelungirea blocurilor optice se continuă cu ornamentul cromat atașat de-a lungul arcului plafonului, până la spoilerul spate. Sofisticată și dinamică, această linie urmărește mișcarea siluetei noului SUV PEUGEOT 3008.
peugeot focsani vrancea
NOI JANTE DIN ALUMINIU
Noile jante din aluminiu de 19’’ San Francisco diamantate cu design inedit, protecțiile ample pentru pasajele roților și pragurile de ușă solide amplifică dinamismul noului SUV PEUGEOT 3008.
peugeot focsani vrancea
BLOCURI OPTICE SPATE NOI
În partea din spate, blocurile optice noi cu tehnologie Full LED, specifice mărcii PEUGEOT includ cele 3 gheare 3D caracteristice și semnalizatoare secvențiale. Blocurile optice sunt acoperite cu un geam fumuriu transparent și se află în continuarea bandoului negru al portbagajului pe fiecare parte a mașinii, dând impresia unui spate mai larg, pentru un plus de sportivitate.
Oferă un plus de dinamism și de eleganță noului SUV PEUGEOT 3008, exclusiv pe versiunile GT și GT Pack, cu opțiunea «Black Pack» și elementele specifice «Black».
- Impune-te încă de la prima vedere cu noua nuanță pentru grila radiatorului «Dark Chrome» și emblematicul leu.
- Monogramele «3008», «GT» și «PEUGEOT» adoptă culoarea negru satinat, în perfectă armonie cu barele de plafon.
- Bara de protecție față, protecțiile aripilor față, ornamentul de pavilion și de spoiler și bandoul barei de protecție spate au culoarea negru lucios.
- Jantele din aluminiu de 19'' «Washington» diamantate adoptă nuanța Black Onyx lăcuite Black Mist.
peugeot focsani vrancea
CONECTIVITATE
PEUGEOT Connect oferă acces la o gamă de servicii conectate cu nagivație TomTom pentru a accesa date despre trafic, disponibilitatea parcărilor, prețurile combustibilului și vreme în timp real. Cu funcția Mirror Screen, poți folosi aplicațiile smartphone-ului compatibile Apple CarPlayTM ou Android AutoTM direct pe ecranul tactil și ești în permanență conectat grație spațiului de încărcare wireless care găzduiește smartphone-ul în partea din față.
peugeot focsani vrancea
Sistemele de asistență la condus oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 amplifică confortul și siguranța la bord și reprezintă un prim pas spre condusul semi-autonom. Fie că detectează regulile de circulație (recunoaștere extinsă a indicatoarelor rutiere) și asistă conducătorul auto în trafic (Pack Drive Assist Plus, regulator de viteză adaptiv «ACC» Stop & Go, asistență la poziționarea pe bandă sau menținerea benzii de rulare cu detectarea marginii drumului) sau analizează mediul (monitorizare activă a unghiului mort), aceste sisteme de asistență reprezintă toate o garanție suplimentară a unui condus în deplină relaxare.
peugeot focsani vrancea
NIGHT VISION
Sistemul exclusiv «Night Vision» cu cameră cu infraroșu detectează, pe timp de noapte, prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor și avertizează șoferul printr-un semnal de alerta. Frânarea automată de urgență se activează automat în cazul în care se află în apropierea vehiculului pietoni sau bicicliști.
peugeot focsani vrancea
ADVANCED GRIP CONTROL
Advanced Grip Control este un pachet ce include un control optimizat al tracțiunii, pneuri specifice și funcția Hill Assist Descent Control. Tehnologia îți permite să adaptezi aderența mașinii la cele mai dificile condiții de drum: zăpadă, noroi sau nisip. Versiunea performantă HYBRID4 cu 4 roți motrice oferă senzații amplificate și tracțiune îmbunătățită pe drum sau terenurile dificile și beneficiază, de asemenea, de funcția Hill Assist Descent Control.
peugeot focsani vrancea
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea