peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL 308 SW
peugeot focsani vrancea
Redescoperă break-ul compact PEUGEOT 308 SW, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus la volanul sistemului PEUGEOT i-Cockpit® digital.
PURE DESIGN
Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue și de liniile elegante, fluide și sportive, PEUGEOT 308 SW te face să îți dorești să mergi mai departe. Dimensiunile generoase și curbele surprinzătoare sunt o veritabilă invitație la noi aventuri. Partea frontală puternică ce afișează emblema leului în centru, capota cu linii ascuțite și grila verticală cu aspect cadrilati, se impun încă de la prima vedere.
peugeot focsani vrancea
PERSONALITATE PUTERNICĂ
Designul, robustețea și stilul sunt puse cu eleganță în evidență de semnătura luminoasă full LED, vizibilă pe timp de noapte, dar și pe timp de zi. Bara de protecție dinamică integrează semnalizatoare LED secvențiale și proiectoare de ceață cu LED
peugeot focsani vrancea
EMOTIE LA FIECARE KILOMETRU
Grație numeroaselor suprafețe vitrate și plafonului panoramici te bucuri de o priveliște spectaculoasă.
peugeot focsani vrancea
ADAPTABIL LA TOATE NEVOILE
În funcție de timpul tău liber și de stilul de viață, interiorul spațios și primitor oferit de PEUGEOT 308 SW poate fi adaptat în funcție de necesități. Portbagajul de mari dimensiuni poate fi transformat grație banchetei rabatabile «Magic Flat» pentru a obține o podea plată și un volum optim de încărcare. Accesul la portbagaj este simplificat datorită pragului coborât de încărcare.
peugeot focsani vrancea
FĂ-TE REMARCAT
Fiecare detaliu este o sursă de inspirație la bordul modelului PEUGEOT 308 SW. Descoperă materialele și designul de înaltă calitate, tapițeria vârf-de-gamă și finisajele atent selecționate.
peugeot focsani vrancea
CONFORT DE NEEGALAT
Moderne și elegante, începând cu materialele și până la confortul șezutului, scaunele de mari dimensiuni oferite de PEUGEOT 308 SW vor încânta pasagerii, dar și șoferul. Pentru o ambianță mai sportivă, PEUGEOT 308 SW este echipat cu tapițerie vârf-de-gamă cu cusături roșii, volan îmbrăcat în piele și finisaje din aluminiu
peugeot focsani vrancea
O SEMNĂTURĂ UNICĂ
În partea din spate, blocurile optice moderne cu semnătura celor 3 gheare ușor de recunoscut, atrag instant privirea, ca o felină.
Interiorul break-ului compact de familie PEUGEOT 308 SW propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan, cu PEUGEOT i-Cockpit® digital. Volanul compact oferă un plus de agilitate, noul instrumentar de bord digital de tip head-up contribuie la un plus de reactivitate, iar ecranul tactil de mari dimensiuni oferă un control mai intuitiv.
peugeot focsani vrancea
INTRUMENTAR DE BORD DIGITAL NOU
Grație noului instrumentar de bord digital, toate informațiile esențiale pentru condus sunt afișate deasupra volanul, în câmpul vizual al conducătorului auto. Poți personaliza experiența de condus selectând unul dintre cele 6 moduri de afișare disponibile, inclusiv un mod care permite urmărirea navigației fără ca șoferul să își ia privirea de la drum.
peugeot focsani vrancea
CONECTIVITATE
Denon Hi-Fi Pack te invită la o călătorie pe ritmul muzicii de înaltă fidelitate. Pachetul include 8 difuzoare, un subwoofer bass și un amplificator digital. Posibilitatea de a alege între 2 distribuții de sunet și 5 egalizatoare garantează un sunet puternic, precis și natural pentru conducătorul auto, dar și pentru pasageri.
peugeot focsani vrancea
SENZAȚII AMPLIFICATE
Pentru a amplifica experiența de condus, activează Driver Sport Pack, care controlează anumite setări, precum reactivitatea accelerației sau sunetul motorului, pentru a delecta simțurile celor care iubesc un stil mai sportiv de condus.
peugeot focsani vrancea
Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, break-ul compact PEUGEOT 308 SW poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHD. În funcție de motor, acesta poate fi echipat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.
peugeot focsani vrancea
PEUGEOT 308 SW oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generație, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brake, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort. Pentru deplasările lungi, eneficiezi de echipamente avansate: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc. Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1 sau Park Assist
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea