peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL 308
peugeot focsani vrancea
Redescoperă sedanul compact PEUGEOT 308, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus la volanul sistemului PEUGEOT i-Cockpit® digital.
PURE DESIGN
Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue, PEUGEOT 308 se remarcă prin designul îndrăzneț și elegant. Partea frontală expresivă afișează în centru emblema leului și exprimă robustețe prin profilul specific al capotei, grila verticală cu aspect cadrilati și bara de protecție dinamică
peugeot focsani vrancea
SURPRINZĂTOR DE ÎNDRĂZNET
Pentru un plus de personalitate, PEUGEOT 308 este echipat cu faruri cu semnătură luminoasă full LEDi, vizibile pe timp de noapte, dar și pe timp de zi. Tehnologia sedanului se afirmă cu eleganță grație semnalizatoarelor LED secvențialei și proiectoarelor de ceață cu LED
peugeot focsani vrancea
PE URMELE LUI
În partea din spate, blocurile optice moderne cu semnătura celor 3 gheare ușor de recunoscut, atrag instant privirea, ca o felină.
peugeot focsani vrancea
UN INTERIOR ELEGANT
Lasă-te sedus de interiorul elegant și pur, tapițeria vârf-de-gamă și finisajele de înaltă calitate oferite de sedanul PEUGEOT 308.
peugeot focsani vrancea
CONFORTUL, MAI PRESUS DE ORICE
Atât în față, cât și pe bancheta spate, călătoriile la bordul sedanului PEUGEOT 308 sunt mai mult decât o plăcere grație scaunelor ergonomice și confortabile, de mari dimensiuni.
peugeot focsani vrancea
RELAXARE DEPLINĂ
Scaune frontale confortabile, profilate și reglabile, materiale de înaltă calitate și asamblare impecabilă - acestea sunt elementele ce te vor face să te simți calm și în largul tău.
Interiorul sedanului PEUGEOT 308 propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan. Cu PEUGEOT i-Cockpit® digital experimentezi un condus mai agil și intuitiv grație volanului compact îmbrăcat în piele, instrumentarului de bord digital de tip head-up și ecranului tactil de mari dimensiuni cu aspect lucios.
peugeot focsani vrancea
INTRUMENTAR DE BORD DIGITAL NOU
Grație noului instrumentar de bord digital, toate informațiile esențiale pentru condus sunt afișate deasupra volanul, în câmpul vizual al conducătorului auto. Poți personaliza experiența de condus selectând unul dintre cele 6 moduri de afișare disponibile, inclusiv un mod care permite urmărirea navigației fără ca șoferul să își ia privirea de la drum.
peugeot focsani vrancea
CONECTIVITATE
Urmărește traseele tale în deplină relaxare pe ecranul tactil de mari dimensiuni cu aspect lucios sau pe intrumentarul de bord digital. Grație navigației 3D conectate TomTom® Traffic.
peugeot focsani vrancea
SENZAȚII AMPLIFICATE
Pentru a amplifica experiența de condus, activează Driver Sport Pack, care controlează anumite setări, precum reactivitatea accelerației sau sunetul motorului, pentru a delecta simțurile celor care iubesc un stil mai sportiv de condus.
peugeot focsani vrancea
Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, PEUGEOT 308 poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHD. În funcție de motor, acesta poate fi asociat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8i, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.
PEUGEOT 308 oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generației, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brakei, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort. Pentru deplasările lungi, beneficiezi de echipamente avansatei: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc. Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1 sau Park Assist
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea