peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL 5008
peugeot focsani vrancea
Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală. Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine. Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu echipamente vârf-de-gamă oferă conducătorului auto senzații amplificate și performanța unui Grand Tourer, pentru călătorii ce-ți vor depăși așteptările.
DESIGN BOLD DESIGN
Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament. Cu semnătura luminoasă inconfundabilă a mărcii și o nouă grilă fără cadru, partea frontală, sculpturală și distinctivă se integrează perfect, arborând o nouă bară de protecție cu placă metalică și prize de aer laterale în nuanță negru lucios. Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19" «San Francisco» diamantate adaugă o notă finală siluetei atlectice.
peugeot focsani vrancea
GRILĂ FĂRĂ RAMĂ
Noua grilă verticală cu aspect cadrilat este flancată de prize de aer fine, afișând o parte frontală perfect integrată, cu linii fluide.
peugeot focsani vrancea
PLAFON PANORAMIC
Plafonul «Black Diamond», echipat cu bare transversale din aluminiu amplifică designul fluid și robust al caroseriei. Plafonul panoramic cu deschidere sporește plăcerea călătoriilor pentru toți pasagerii și permite pătrunderea unui plus de lumină în habitaclu.
peugeot focsani vrancea
OPTIUNEA «BLACK PACK»
Pentru a amplifica silueta dinamică, noul SUV PEUGEOT 5008 poate fi echipat cu elementele elegante și rafinate de culoare închisă propuse de noua opțiune «BLACK PACK», disponibilă pe nivelurile de echipare premium GT și GT Pack:
peugeot focsani vrancea
BLOCURI OPTICE FATĂ
Blocurile optice full LED echipate cu funcție SDL (Static Directional Lighting), încadrate de faruri diurne sub formă de «colți luminoși» cu vârf cromat amplifică aspectul felin al SUV-ului.
peugeot focsani vrancea
BLOCURI OPTICE SPATE
În partea din spate, aspectul modern al noului SUV PEUGEOT 5008 este amplificat de bandoul negru lucios, de noile stopuri moderne Full LED cu designul celor gheare 3D, acoperite cu un geam transparent fumuriu și de semnalizatoarele secvențiale, perfect aliniate.
peugeot focsani vrancea
VOLUME
Compact în categoria sa, noul SUV PEUGEOT 5008 adoptă dimensiuni generoase. Interiorul a fost optimizat în mod inteligent, pntru a oferi un spațiu la bord excelent și o modularitate (aproape) fără limite, cu un număr de locuri cuprins între 1 și 7. Hayonul cu tehnologie hands-free facilitează accesul la portbagajul de mari dimensiuni, cu o simplă trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate.
Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® modern, inovator și ergonomic. Echipat cu volan compact pentru un plus de manevrabilitate și șapte Comutatoare, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10" și un nou instrumentar de bord digital de 12.3" cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.
peugeot focsani vrancea
INSTRUMENTAR DE BORD NOU & CONFORT INTERIOR
Cu o nuanță de negru mai profundă și un contrast mai bun, noul instrumentar de bord digital de 12,3" personalizabil și configurabil oferă o calitate mai bună a afișajului și o lizibilitate optimizată a informațiilor selectate de conducătorul auto, pentru o reactivitate crescută. Instalați confortabil în scaunele de mari dimensiuni certificate AGR, reglabile și cu funcție de masaj, pasagerii se pot bucura de acustica excepțională a noului SUV PEUGEOT 5008. Profită din plin de sonorizarea Hi-Fi Premium marca Focal®, ce oferă plăcerea unui sunet pur și detaliat, difuzat de către cele zece difuzoare integrate, cu difuzorul central și tweerele în nuanța «Bronze Belem».
peugeot focsani vrancea
CONECTIVITATE
Pentru a te ghida în deplină relaxare, noul ecran tactil HD de 10", lizibil și responsiv, este asociat cu navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală și echipat cu serviciile TomTom®, pentru afișarea în timp real a tuturor informațiilor utile la condus. Grație funcției Mirror Screen poți folosi aplicațiile compatibile direct pe ecranul tactil și poți reîncărca telefonul pe consola centrală. În partea din spate două porturi de încărcare USB sunt disponibile pentru pasageri.
peugeot focsani vrancea
Agil și ușor de manevrat, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă performanța dinamică și confortul acustic al unui Grand Tourer. SUV-ul este echipat cu motoare de ultimă generație PureTech pe benzină sau diesel BlueHDi, omologate Euro 6di, ce dispun de tehnologia «Stop&Start». Cu motorizările eficiente ce pot fi asociate cu cutie de viteze automată EAT8i, o greutate optimizată și rază de bracare ultra-scurtă, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă plăcerea unei direcții agile și precise și o plăcere la condus incitantă.
peugeot focsani vrancea
La drum, ești însoțit de numeroasele sisteme de asistență la condus ce echipează noul SUV PEUGEOT 5008, precum sistemul de frânare automată de urgență de ultimă generației sau recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutiere. Pentru un condus în mediul urban în deplină relaxare, beneficiezi de sisteme de asistență la manevre și la parcare: cameră video pentru asistență la parcare cu unghi de 360° și Park Assist.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea