peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL 508 SW
peugeot focsani vrancea
Descoperă noul PEUGEOT 508 SW - break-ul vârf-de-gamă cu un design impresionant, ce oferă confortul unui tourer, spațiul generos tipic pentru un SW, sportivitatea unui coupé, dar și dotări tehnologice și calitate de înalt nivel, alături de motorizări eficiente DIESEL, BENZINĂ ȘI PLUG-IN HYBRID.
STIL BREAK-UL ÎNDRĂZNET
Cu designul său angular și robust, liniile elegante și grila expresivă, noul PEUGEOT 508 SW afișează o eleganță modernă, atât generoasă, cât și atletică. În partea din spate, evacuarea dublă cromată subliniază spiritul său sportiv, iar banda neagră strălucitoare prezintă o nouă semnătură Full LED, cu efecte 3D inedite.
peugeot focsani vrancea
PLAFON PANORAMIC
Plafonul vitrat cu deschidere panoramică oferă o imagine clară și luminozitate, chiar și pentru pasagerii de pe scaunele din spate. Storurile, care se asortează cu tapițeria plafonului, oferă protecție atunci când soarele este prea puternic sau contribuie la o ambianță mai intimă.
peugeot focsani vrancea
PORTIERE FĂRĂ RAME
Eleganța portierelor fără rame contribuie la designul elegant al noului PEUGEOT 508 SW, cu o caroserie mai lungă și mai ușoară.
peugeot focsani vrancea
PORTBAGAJ ȘI MODULARITATE
Un portbagaj spațios poate găzdui cu ușurință valize și bagaje și este extrem de practic grație șinelor de portbagaj și unei plase pentru asigurarea obiectelor mari. Cu un prag de încărcare coborât și deschidere amplă a hayonului, portbagajul oferă un volum vast și o accesibilitate impresionantă. Noul PEUGEOT 508 SW poate fi, de asemenea, echipat cu hayon motorizat hands-free care, împreună cu ADML (Acces și Pornire Mâini Libere), îți permite să deschizi portbagajul printr-o simplă mișcare a piciorului pe sub bara de protecție din spate.
peugeot focsani vrancea
TAPITERIE INTERIOARĂ
Ia loc în universul modern și elegant al noului PEUGEOT 508 SW. Personalizează-ți noul Peugeot 508 SW cu ajutorul decorurilor atent alese combinate cu o tapițerie fabricată din materiale premium, pentru o experiență inedită la bord.
peugeot focsani vrancea
SPATII DE DEPOZITARE INGENIOASE
Numeroase spații de depozitare ingenioase sunt amplasate în habitaclul noului PEUGEOT 508 SW. În față, acestea sunt situate în panourile ușilor, cotieră și consola centrală. Lucrurile pasagerilor din spate sunt, de asemenea, ușor accesibile. Prin spațiul interior optimizat și multitudinea de spații de depozitare, noul PEUGEOT 508 SW oferă o mulțime de noi utilizări și opțiuni la bord.
Un post de conducere vizionar. Cu volanul său compact, afișajul digital personalizabil și ecranul tactil capacitiv HD sistemul PEUGEOT i-Cockpit® al noului vârf de gamă PEUGEOT 508 SW promite ergonomie și senzații intense la condus. În versiunea PLUG-IN HYBRID , afișajul digital și ecranul tactil al sistemului PEUGEOT i-Cockpit® fac parte dintr-un univers în totalitate hybrid, unde poți vizualiza informații privind consumul de energie (energie electrică și combustibil).
peugeot focsani vrancea
CONECTAT ÎN PERMANENTĂ
Pentru a fi conectat cu lumea mașinii, noul PEUGEOT 508 SW este echipat cu încărcare wireless pentru smartphone și funcție Mirror Screen care permite duplicarea aplicațiilor compatibile pe ecranul capacitiv de 10ʺ. Grație recunoașterii vocalei și serviciilor TomTom®, navigația conectată 3D afișează în timp real toate informațiile esențiale de care ai nevoie în timp ce conduci.
peugeot focsani vrancea
SCAUNE ERGONOMICE
Instalează-te la bord și savurează suspensia scaunelor certificate AGR de mari dimensiuni, cu lungime, unghi de înclinare și suport lombar reglabile, ce pot fi setate și memorate. Pentru un plus de confort, noul 508 SW oferă un sistem premium de masaj multipunct pentru șofer și pentru pasagerul din dreapta sa.
peugeot focsani vrancea
SONORIZARE HiFi FOCAL®
Noul 508 SW propune un sistem acustic de înaltă fidelitate semnat FOCAL®, liderul francez în materie de acustică, recunoscut pentru tehnologiile sale brevetate și semnătura sonoră unică. Sistemul are zece difuzoare și beneficiază de tehnologia exclusivă FOCAL®, oferind o bună stabilitate a sunetului, indiferent de conținut, precum și plăcerea unui sunet pur și detaliat la bordul vehiculului.
peugeot focsani vrancea
Noul break vârf-de-gamă PEUGEOT 508 SW promite o rulare flexibilă și o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronic. Motorizările sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutia de viteze automată EAT8 oferă un plus de plăcere, pentru o experiență la bord și mai intensă.
peugeot focsani vrancea
PLUG-IN HYBRID: SENZATII NOI
Noul sistem de propulsie oferit de PEUGEOT 508 SW combină: Un motor PureTech de 132 kW / 180 CP; Un motor electric de 80 kW / 110 CP; Noua cutie de viteze automată e-EAT8. Puterea maximă combinată de 165 kW / 225 CP WLTPi. Emisii de 30 de g de CO2 per km. Autonomia în modul de rulare 100% electric este de 52 km WLTPi, cu bateria electrică de 11.8 kWh.
peugeot focsani vrancea
MOTORIZARE PURETECH PE BENZINĂ
Motorul PureTech de 1,6L pe benzină Euro6 de ultimă generație oferă senzații de condus deosebite și un raport performanță/consum de invidiat. Noul PEUGEOT 508 SW este oferit alături de un motor pe benzină asociat cu noua cutie de viteze automată EAT8 și echipat cu tehnologia „Stop & Start”:
peugeot focsani vrancea
MOTORIZĂRI DIESEL BLUEHDi
Noul PEUGEOT 508 SW poate fi echipat cu motoarele Euro6 de ultimă generație, cu sistemul exclusiv de control al emisiilor diesel și cel mai eficient sistem de optimizare a economiei de combustibil de pe piață.
peugeot focsani vrancea
TRANSMISIE AUTOMATĂ EAT8
Noua cutie de viteze automată cu 8 trepte EAT8 oferă schimbări rapide și fluente ale treptelor de viteză, datorită schimbătorului de viteze Shift and Park by wire și padelelor plasate pe volan. Mai compactă și combinată cu tehnologia „Stop & Start”, aceasta oferă economie de combustibil și eficiență optimizate. Noul 508 SW HYBRID este echipat cu e-EAT8, versiunea electrică a acestei cutii de viteze.
peugeot focsani vrancea
Oferind a gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologie, noul PEUGEOT 508 SW este echipat cu cea mai recentă generație a sistemelor de asistență la condusi care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.
peugeot focsani vrancea
REALITATE AUGMENTATĂ
Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu Night Vision detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, dincolo de raza de acțiune a farurilor. Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.
peugeot focsani vrancea
DRIVE ASSIST PLUS PACK
Cu Drive Assist Plus Pack, conduci noul tău PEUGEOT 508 SW în regim semi-autonom. Folosind un radar încorporat în centrul barei de protecție față și camera din partea superioară a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care menține mașina pe banda aleasă de șofer.
peugeot focsani vrancea
SAFETY PACK
Cu ajutorul Safety Pack, sistemele de asistență a șoferului veghează permanent pentru a-ți asigura călătorii fără griji. Safety Pack include sistemul de frânare de urgență Active Safety Brake, cu sistemul de avertizare la risc de coliziune Distance Alert, sistemul de avertizare Lane Departure și sistemul de recunoaștere a limitelor de viteză cu recomandări. Safety Pack Plus oferă un plus de siguranță. Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation. Safety Pack Plus oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Extended Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.
peugeot focsani vrancea
FULL PARK ASSIST
Tehnologia FULL PARK ASSIST oferă asistență pentru parcarea automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează/frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea