peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL 508
peugeot focsani vrancea
Descoperă PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.
DESIGN SEDANUL RADICAL
Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator. Descoperă nivelurile de echipare oferite de noul PEUGEOT 508 HYBRID.
peugeot focsani vrancea
FARURILE: SĂ FIE LUMINĂ
Pentru un confort vizual sporit atât ziua, cât și noaptea, semnătura luminoasă distinctivă a brandului oferă faruri Full-LED cu funcție de auto-reglare, funcție cornering statică și semnalizatoare LED frontale. Poți astfel vedea și poți fi văzut în orice moment, pentru călătorii parcurse în deplină siguranță.
peugeot focsani vrancea
PLAFONUL CE-ȚI DEZVĂLUIE LUMEA
Descoperă frumusețea peisajelor din jurul tău. Plafonul vitrat cu deschidere panoramică oferă tuturor pasagerilor, inclusiv ocupanților banchetei spate, o vedere unică asupra peisajului.
peugeot focsani vrancea
PORTIERELE FĂRĂ RAMĂ: NIMIC ALTCEVA ÎN AFARĂ DE PERFECȚIUNE
Portierele elegante, fără ramă, completează armonios liniile clare de design ale sedanului premium PEUGEOT 508. În acest scop, echipa de design a valorificat toate experiența sa pentru a oferi o estetică și o calitate fără compromisuri. Minuțioasa muncă se vede în proporțiile caroseriei, în calitatea asamblării, dar și în calitatea materialelor. În final, fiecare detaliu oferă propria sa contribuție la perfecțiune.
peugeot focsani vrancea
STOPURILE: FĂ-TE REMARCAT
Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D "efectul ghearelor", cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului, ziua și noaptea.
peugeot focsani vrancea
NIVELURILE DE ECHIPARE: MATERIALE PREMIUM
Personalizează-ți sedanul premium Peugeot 508 cu ajutorul unei selecții atent alese de elemente de decor și tapițerie fabricate din materiale premium. Peugeot 508 GT, echipat standard cu interior din piele și Alcantara®, are, de asemenea, un volan perforat din piele integrală, în timp ce planșa de bord, panourile ușilor și consola centrală sunt acoperite cu lemn Zebrano. Interiorul noului Peugeot 508 HYBRID GT oferă o atmosferă unică grație utilizării tapițeriei Alcantara® Gréval.
Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10". În versiunea PLUG-IN-HYBRID, afișajul și ecranul tactil PEUGEOT i-Cockpit afișează o interfață special care prezintă fluxurile de energie, printre altele.
peugeot focsani vrancea
RĂMÂI CONECTAT CU LUMEA EXTERIOARĂ
Afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10" cu ajutorul funcției Mirror Screeni și încărcă-ți smartphone-ul în spațiul dedicat plasat sub consola centrală. Călătorește fără griji cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală, datorită serviciilor TomTom® care afișează în timp real toate informațiile cheie de care ai nevoie în timp ce conduci, inclusiv stații de încărcare, pentru cei care aleg noul PEUGEOT 508 HYBRID.
peugeot focsani vrancea
SISTEM HI-FI FOCAL®, CEL MAI PUR SUNET.
Sistemul Hi-Fi premium FOCAL®i oferă zece difuzoare și pune la dispoziție tot ce este mai bun în lumea tehnologiilor de sunet. PEUGEOT 508 duce astfel experiența Hi-Fi din mașină într-o clasă cu totul nouă: Difuzoare: tehnologie polyglass pentru echilibru și precizie; Tweetere TNF: cupole de aluminiu inversat pentru o mai bună dispersie a sunetului și tonuri înalte cristaline; Subwoofer: tehnologie Power Flower™ cu trei bobine de 200 mm pentru un bas dinamic de înaltă definiție; Amplificare activă pe 12 canale, 515 Watt: tehnologie hibridă din clasa AB/D pentru un bas bogat, detaliat și puternic.
peugeot focsani vrancea
CARACTER PRACTIC
Interiorul oferă numeroase spații de depozitare. În față, buzunarele spațioase din portiere se combină cu o mulțime de spații de depozitare plasate în jurul consolei centrale. Obiectele pasagerilor din spate pot fi, de asemenea, plasate la îndemână. Explorează toate sistemele ingenioase regăsite la bordul Peugeot 508.
peugeot focsani vrancea
CONFORTUL PERSONALIZAT OFERIT DE SCAUNE
Pentru a-ți oferi mereu cea mai confortabilă experiență, PEUGEOT 508 oferă scaune pentru șofer și pasageri certificate AGR, această certificare răsplătind atât ergonomia cât și posibilitățile de ajustare. Alege scaunele reglabile electric cu memorie, încălzire și cu masaj în mai multe puncte pentru un confort cât mai bun.
peugeot focsani vrancea
Sedanul premium PEUGEOT 508 oferă soluții de propulsie flexibile și promte o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronici. Motoarele sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutiile de viteze combină puterea și emisiile de CO2 cât mai scăzute. Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.
peugeot focsani vrancea
PLUG-IN HYBRID: SENZATII NOI
Noul sistem de propulsie oferit de PEUGEOT 508 Hybrid combină: un motor PureTech de 132 kW / 180 CP si un motor electric de 80 kW / 110 CP. Noua cutie de viteze automată e-EAT8. Puterea maximă combinată de 165 kW / 225 CP WLTPi Emisii de 29 g de CO2 per km. Autonomia în regim 100% electric este de 54 km WLTPi (64 km NEDCi) cu bateria electrică de 11,8 kWh.
peugeot focsani vrancea
PURETECH: EFICIENTĂ FĂRĂ COMPROMISURI
PEUGEOT 508 beneficiază de motoarele pe benzină Euro6 PureTech de ultimă generație, oferind un consum de combustibil îmbunătățit, precum și plăcere de condus și performanțe deosebite.
peugeot focsani vrancea
BlueHDi: TEHNOLOGIE EXCLUSIVĂ
Motoarele BlueHDi sunt motoarele diesel Euro6 cu tehnologie exclusivă PEUGEOT, care oferă atât performanțe ridicate, cât și emisii mai mici de noxe.
peugeot focsani vrancea
EAT8: SCHIMBĂRI FLUENTE
La fel de economică precum o cutie de viteze manuală, noua transmisie EAT8 cu 8 trepte oferă schimbări rapide și line de viteze, datorită schimbătorului de viteze Shift and Park by wirei și padelelor plasate pe volan. Mai compactă și combinată cu tehnologia „Stop & Start”, aceasta oferă economie de combustibil și eficiență optimizate. Noul 508 HYBRID este echipat cu e-EAT8, versiunea electrică a acestei cutii de viteze.
peugeot focsani vrancea
CUTIE MANUALĂ CU 6 TREPTE
PEUGEOT 508 poate fi echipat și cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, BVM6, combinată cu motorul BlueHDi 130.
peugeot focsani vrancea
Oferind o gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologie, PEUGEOT 508 este echipat cu cea mai recentă generație a sistemeleor Advanced Driver Assistance, care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.
peugeot focsani vrancea
DETECTEAZĂ NEDETECTABILUL
Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu NIght Vision detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus. Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.
peugeot focsani vrancea
TESTEAZĂ RULAREA AUTONOMĂ
Cu Drive Assist Plus Pack, conduci PEUGEOT 508 în regim semi-autonom. Folosind un radar încorporat în centrul barei de protecție față și camera din partea superioară a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care menține mașina pe banda aleasă de șofer.
peugeot focsani vrancea
ANTICIPEZI PENTRU SIGURANȚA TA
Cu Safety Pack, sistemele de asistență la condus te ajută să-ți găsești liniștea completă pe drum. Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation. Safety Plus Pack oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Expanded Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.
peugeot focsani vrancea
MANEVREAZĂ MAȘINA MAI SIMPLU
Tehnologia FULL PARK ASSIST oferă asistență pentru parcarea COMPET automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea