peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL E 208
peugeot focsani vrancea
Noul PEUGEOT e-208, un model dedicat traficului urban, oferă călătorii pline de viață datorită motorului său 100% electric și oferă în mod clar acces la un nou tip de mobilitate.
DESIGN DISTINCTIV
Seducătorul e-208 îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Se remarcă prin elementele sale exclusive care încorporează tehnologie și modernitate. Elemente exterioare distinctive decorează noul PEUGEOT e-208: monograma „e” și Leul în nuanță dicroică, grilă de aceeași culoare ca și caroseria, arcadele roților vopsite în negru lucios, jante diamantate din aliaj pe 17" cu elemente ce îmbunătățesc aerodinamica. La interior impresionează combinația rafinată între Alcantara© și tapițeria textilă. Noul PEUGEOT e-208 a păstrat, de asemenea, spațiul necesar confortului tău și al pasagerilor.
peugeot focsani vrancea
340 km Autonomie (WLTP)
Șofatul 100% electric oferă noi senzații: Rulare lină, fără vibrații; Accelerare rapidă datorită cuplului motor disponibil instant; Un motor silențios; 0g de CO2 emise de-a lungul călătoriilor
peugeot focsani vrancea
0 g de CO2 emise
Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă. Grație diverselor soluții de încărcare și proiectului ChargeMyCar cu servicii Free2Move, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment. Aplicația MYPEUGEOT® îți permite, de asemenea, să gestionezi de la distanță unele dintre caracteristicile mașinii, cum ar fi încărcarea și pre-condiționarea termică. Nu în cele din urmă, dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Pass îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.
peugeot focsani vrancea
30 min. Pentru a recupera 80% din autonomie
Partea din spate dinamică și atent sculptată a noului PEUGEOT 208 poate fi comandată cu 2 tipuri de eleroanei, unul pentru controlul consumului de combustibil și celălalt pentru îmbunătățirea performanțelor dinamice. Țeava de eșapament este de asemenea cromată, pentru un aspect și mai sportivi.
PEUGEOT i-Cockpit® 3D
Informațiile legate de condus pot fi accesate cu ușurință cu ajutorul instrumentarului de bord digital 3D. Acestea sunt proiectate ca o hologramă sau sunt afișate pe ecranul tactil, pentru ca tu să te poți concentra pe plăcerea de a conduce: Modul de rulare: Eco / Normal / Sport; Utilizarea energiei prin intermediul indicatorului dedicat: CHARGE, ECO și POWER; Nivelul de autonomie și configurarea încărcărilor programate; O animație care arată funcționarea trenului de rulare, în timp real.
peugeot focsani vrancea
Motor electric, complet nou
Puterea motorului ajunge la 100 kW (136 CP) și cuplul motor de 260 Nm disponibil încă de la 0 km/h asigură o experiență excelentă de condus pe șosea, într-un habitaclu de tip "cocon" - liniștit și confortabil.
peugeot focsani vrancea
Baterie de inalta performanta
Noua platformă modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, păstrând în același timp intacte spațiul interior și volumul portbagajului. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.
peugeot focsani vrancea
Autonomia și încărcarea bateriei noului e-208 îți permite să parcurgi până la 340 de km, conform protocolului de certificare WLTP. (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.
peugeot focsani vrancea
Reincarcare acasa sau la birou
Noul e-208 se poate încărca utilizând o priză casnică clasică și cablul standard furnizat cu vehiculul sau cu ajutorul unui conector ranforsat reducându-se astfel timpul de încărcare la 17 ore. De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță noul Peugeot e-208 folosind un Wallbox: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wallbox de 7,4 kW. Vom oferi servicii de instalare la tine acasa
peugeot focsani vrancea
Incarcare la statiile publice
Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi încărcătoare de mare putere (100 kW) și să obții un nivel de încărcare de 80% în doar 30 de minute. Prin utilizarea rețelei ChargeMyCar, alături de serviciile Free2Move și un card de încărcare ai acces la o rețea de peste 140.000 de stații de încărcare din Europa.
peugeot focsani vrancea
Datorită serviciilor oferite de MYPEUGEOT și Free2Move Services, te poți bucura de mai multă independență atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău electric.
peugeot focsani vrancea
CONTROL DE LA DISTANTĂ
Controlează și planifică încărcarea mașinii direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din interiorul mașinii.
peugeot focsani vrancea
CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES
Planifică-ți în liniște călătoria și ajungi în siguranță la destinație datorită rețelei de stații de încărcare Free2Move.
peugeot focsani vrancea
MOBILITY PASS
Ai nevoie de o autonomie mai mare? Putem oferi tarife preferențiale la închirieri de vehicule cu motor cu combustie.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea