peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL E EXPERT
peugeot focsani vrancea
Descoperă autoutilitara PEUGEOT e-Expert și avantajele motorului său 100% electric. Utilitara electrică e-Expert oferă toate punctele forte ale modelului Expert în ceea ce privește simplificarea activităților profesionale și satisfacerea tuturor nevoilor.
DESIGN UN CARACTER ELECTRIC
Descoperă autoutilitara PEUGEOT e-Expert și avantajele motorului său 100% electric. Utilitara electrică e-Expert oferă toate punctele forte ale modelului Expert în ceea ce privește simplificarea activităților profesionale și satisfacerea tuturor nevoilor. Liniile elegante și silueta modernă ale noului PEUGEOT e-Expert 100% electric demonstrează puterea caracterului acestui vehicul utilitar conceput pentru utilizarea cotidiană. Gama PEUGEOT e-Expert este disponibilă în trei versiuni de lungime distincte care răspund nevoilor diferite ale profesioniștilor.
peugeot focsani vrancea
330 km Autonomie (WLTP)
Condusul unui vehicul 100% electric oferă noi senzații, fără compromisuri asupra beneficiilor: Volume de încărcare utile identice, sarcină utilă și capacitate de remorcare păstrate, 3 versiuni de lungime, variante personalizate à la carte; O rulare lină, fără șocuri; Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil imediat; Un motor silențios; Confort sporit datorită vibrațiilor reduse.
peugeot focsani vrancea
0 g de CO2 emise
Faci economii datorită: Costului energiei electrice care este mai mic decât cel al combustibilului clasic; Costului redus de utilizare grație puținelor operațiuni de întreținere; Subvenției guvernamentale de până la 45.000 de LEI; Utilizării modului de rulare ECO
peugeot focsani vrancea
30 min. Pentru a recupera 80% din autonomie
Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă. Grație diverselor soluții de încărcare și proiectului ChargeMyCar cu Free2Move Services, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment. Aplicația MyPeugeot îți permite, de asemenea, să gestionezi de la distanță unele dintre caracteristicile mașinii, cum ar fi încărcarea și pre-condiționarea termică. Nu în cele din urmă, dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Pass îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.
Noul panou de instrumente specific PEUGEOT e-Expert cu un ecran color color de 3,5” afișează informații esențiale de condus în timp real, cum ar fi valoarea autonomiei și indicatorul de putere (CHARGE/ECO/POWERi).Pe ecranul tactil de mari dimensiuni poți accesa cu ușurință printr-o scurtătură întregul univers electric și poți vizualiza clar fluxul de energie. Butonul „e-Toggle” oferă acces imediat la comenzile electrice ale transmisiei automate. Poți alege, de asemenea, între trei moduri de condus: ECO, NORMAL și POWER. Frâna de parcare electrică disponibilă standard funcționează automat și, prin urmare, este foarte ușor de utilizat.
peugeot focsani vrancea
O ofertă dublă de baterii performante
Utilitara electrică PEUGEOT e-Expert integrează o baterie de înaltă tensiune, fie cu o capacitate de 50 kWh, care oferă o autonomie de 230 km WLTP, fie de 75 kWh, care oferă o autonomie de 330 km WLTP, păstrând spațiul la bord și volumul de încărcare. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.
peugeot focsani vrancea
Motor electric
Motorul de 100 de kW (136 CP) oferă o accelerare instantanee grație cuplului său motor disponibil imediat (260 Nm), precum și plăcerea unei rulări flexibile, dinamice și silențioase.
peugeot focsani vrancea
Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Expert îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.
peugeot focsani vrancea
Încărcarea acasă sau la serviciu
Noul e-Expert se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu. De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță vehiculul utilitar electric compact PEUGEOT e-Expert folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wall Box monofazat de 7,4kW. Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.
peugeot focsani vrancea
Încărcarea la statiile publice
Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minute. O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa. Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa. Folosind ChargeMyCar împreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din toată Europa.
peugeot focsani vrancea
Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Services, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.
peugeot focsani vrancea
CONTROL DE LA DISTANTĂ
Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).
peugeot focsani vrancea
CHARGE MY CAR
Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.
peugeot focsani vrancea
MOBILITY PASS
Pentru deplasări ocazionale mai lungi, poți închiria un vehicul cu combustie internă la un tarif special, în funcție de nevoile tale.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea