peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
NOUL E TRAVELLER
peugeot focsani vrancea
Noul MPV electric PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorii, pentru plăcerea activităților recreative. Trăiește o experiență de condus în deplină relaxare grație motorizării 100% electrice.
DESIGN Next Gen travel car by PEUGEOT
Cu partea sa frontală modernă, noul PEUGEOT e-Traveller 100 % electric adaugă un design elegant personalității puternice. Gama PEUGEOT e-Traveller este adaptată tuturor nevoilor, grație celor 3 versiuni de lungime (Compact, Standard și Lung), modularității sale pentru a găzdui un număr mare de persoane (5-8 locuri) și volumului portbagajului ce variază de la 1.500l cu 8 persoane la bord până la 3.000l cu 5 persoane la bord.
peugeot focsani vrancea
330 km Autonomie (WLTP)
Condusul unui vehicul 100% electric oferă noi senzații: O rulare lină, fără șocuri; Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil imediat; Un motor silențios
peugeot focsani vrancea
0 g de CO2 emise
Faci economii datorită: Costului energiei electrice care este mai mic decât cel al combustibilului clasic; Costului redus de utilizare grație puținelor operațiuni de întreținere; Subvenției guvernamentale de până la 45.000 de LEI; Utilizării modului de rulare ECO
peugeot focsani vrancea
30 min. Pentru a recupera 80% din autonomie
Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă. Grație diverselor soluții de încărcare și proiectului ChargeMyCar cu Free2Move Services, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment. Aplicația MyPeugeot îți permite, de asemenea, să gestionezi de la distanță unele dintre caracteristicile mașinii, cum ar fi încărcarea și pre-condiționarea termică. Nu în cele din urmă, dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Pass îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.
Grila specifică cu emblema leului dicroic propusă de noul MPV e-Traveller electric poziționează în mod evident acest model în rândul ultimelor modele electrice ale Mărcii. Soclul de încărcare a fost poziționat în față, pe partea conducătorului auto, pentru o reîncărcare practică. În partea din spate, vehiculul afișează emblema leului dicroic cu reflexii verzi și albastre, specifică versiunilor electrice, alături de monograma «e-Traveller». Foarte agil, noul e-Traveller se deplasează și poate fi parcat cu ușurință în oraș, în special în zonele cu trafic restricționat. Înălțimea sa, redusă pe toate versiunile la 1.90 m permite accesul în parcările acoperite
peugeot focsani vrancea
Motor electric
Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerare instantă grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat în modul Power, dar și plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențios
peugeot focsani vrancea
O ofertă dublă de baterii performante
Van-ul electric PEUGEOT e-Traveller integrează o baterie de înaltă tensiune cu capacitate de 50 kWh ce oferă o autonomie de 230 km WLTP sau de una de 75 kWh ce oferă o autonomie de 330 km WLTP, poziționate ingenios, pentru a nu afecta spațiul la bord și volumul de încărcare. Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160 000 km, pentru 70% din capacitatea de încărcare.
peugeot focsani vrancea
Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Traveller îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTPi (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.
peugeot focsani vrancea
Încărcarea acasă sau la serviciu
Noul e-Traveller se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu. De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță MPV-ul PEUGEOT e-Traveller folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wall Box monofazat de 7,4kW. Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.
peugeot focsani vrancea
Încărcarea la statiile publice
Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minute. O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa. Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa. Folosind ChargeMyCar împreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din toată Europa.
peugeot focsani vrancea
Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Services, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.
peugeot focsani vrancea
CONTROL DE LA DISTANTĂ
Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).
peugeot focsani vrancea
CHARGE MY CAR
Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.
peugeot focsani vrancea
MOBILITY PASS
Pentru călătorii ocazionale mai lungi, puteți închiria un vehicul cu combustie la un tarif special în funcție de nevoile dumneavoastră.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea