peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
PARTNER
peugeot focsani vrancea
Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale, grație mai ales conceptului PEUGEOT i-Cockpit®.
UN DESIGN ROBUST SI HOTARAT
Noul PEUGEOT Partener propune un nou echilibru în proporțiile sale care îi conferă un stil atrăgător, dedicat unei utilitare mici, agile și compacte. O parte frontală puternică, cu o capotă scurtă, o grilă a radiatorului reproiectată și un parbriz avansat, farurile de ceață cu elemente cromat integrate - toate reprezintă identitatea PEUGEOT. Liniile laterale ce continuă designul părții frontale și al spatelui "energizează" astfel întreaga gama de modele PEUGEOT Partner din noua generație. Această personalitate poate fi îmbunătățită vizual prin pachetul Chantier, cu roțile sale mari și cu garda la sol crescută.
peugeot focsani vrancea
Pentru a satisface toate nevoile, noul PEUGEOT Partner este disponibil în 2 versiuni de lungime: STANDARD și LUNGi, variante de încărcare utilă de 650 de kg sau 1.000 de kg, în versiune ASPHALT pentru cei care adună un kilometraj consistent, în versiune GRIP pentru cei care conduc pe toate tipurile de teren, într-o versiune de cabină extinsăi ce poate transporta până la 5 persoane, și întotdeauna "à la carte" în versiunile PRO și PREMIUM pentru a îndeplini cerințe mai specifice.
peugeot focsani vrancea
În mod standard, beneficiezi de conceptul PEUGEOT i-Cockpit®, inspirat de automobilele sedan și de SUV-urile mărcii: un design modern care combină un volan compact, un instrumentar de bord plasat la înălțime și un ecran tactil de 8 inch. Toate aceste elemente permit cu o ergonomie de lucru exemplară și o utilizare ușoară din poziția de condus.
peugeot focsani vrancea
Asigură-te că șofatul este mai ușor cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală și simte-te mai liniștit cu sistemul de asistență PEUGEOT Connect SOS & Assistance. Pentru confort maxim de condus, un smartphone se conectează la ecranul tactil de 8 inch grație funcției Screen Mirror Triple Playi, în timp ce se încarcă prin inducție
peugeot focsani vrancea
SURROUND REAR VISION
Cu noul PEUGEOT Partner poți fi primul care te poți bucura de sistemul Surround Rear Vision. Această inovație îți va permite să ai controlul spațiului din jurul mașinii, chiar și fără geamuri. Tehnologia afișează pe un ecran, cu ajutorul a două camere video, imagini din vecinătatea vehiculului, în sistem ecran complet sau în variantă split.
peugeot focsani vrancea
INDICATOR DE SUPRAINCARCARE
Noul PEUGEOT Partener poate fi echipat cu sistemul Overload Indicator, o inovație în toate gamele de vehicule comerciale. Această funcție inovatoare informează șoferul cu privire la depășirea maselor maxime admise; masa maximă admisibilă (MTAC) sau sarcina de masă admisă pe fiecare axă (față și spate) (CMAE).
peugeot focsani vrancea
Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner constituie prin intermediul noii sale generații o platformă ce oferă o plăcere intensă la condus și manevrabilitate. Noul PEUGEOT Partner beneficiază de versiunea LUNG cu o siluetă echilibrată și bine conturată. Ampatamentul și consola din spate au fost mărite pentru a crește volumul de încărcare, menținând în același timp manevrabilitatea și agilitatea.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea