peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
RIFTER
peugeot focsani vrancea
PEUGEOT Rifter dezvăluie un stil robust și distinctiv. Interiorul său modern, de înaltă tehnologie, cu un nivel remarcabil de confort și adaptabilitate, te invită să te bucuri de o experiență complet nouă la bord.
UN DESIGN ATLETIC SI SENZUAL
Fără niciun compromis atunci când vine vorba de design. Elegant, robust, agil și puternic, PEUGEOT RIFTER MPV este un simbol al versatilității. Cu o capotă scurtă, ridicată și garda la sol crescută, împrumută cu îndrăzneală elemente de design de la vehiculele all-roadi Prezența sa vizuală, cu semnătura luminoasă și grila verticală, subliniază silueta echilibrată, compactă și dinamică. O moștenire afișată cu mândrie. Cu o parte frontală aliniată stilistic cu cele mai noi modele PEUGEOT și stopurile spate inconfundabile, PEUGEOT RIFTER poate fi considerat un model legendar al mărcii. Chiar și mai modern, acest vehicul cu până la 7 locuri este oferit și în versiunea GT Line, care îmbină stilul cu eleganța.
peugeot focsani vrancea
Farurile
Partea frontală expresivă a noului PEUGEOT 208 afișează o grilă cromatăi de mari dimensiuni, cu un aspect modern și aerisit, mărginită de farurile Full LEDi cu cele 3 gheare și DRL-urile LEDi, întotdeauna aprinse.
peugeot focsani vrancea
Un caracter asertiv
Cu contururile sale distincte și liniile elegante, PEUGEOT RIFTER MPV nu va trece neobservat. Protecția inferioară gri din aluminiu, jantele diamantate din aliaj pe 17", barele de pe plafon, bosajele negre de deasupra roților și protecția laterală stau la baza designului excepțional al lui Rifter.
peugeot focsani vrancea
Purtând semnătura leului
Este mai mult decât o simplă semnătură. Cu semnătura luminoasă spate a celor trei gheare, PEUGEOT RIFTER iese în evidență ca un simbol al mărcii. Pachetul său opțional de remorcare oferă și mai multă libertate, în timp ce cele două uși laterale glisante, cu accesibilitate mai mare și geamurile fumurii ce se pot coborî, te invită către un interior fără nimic de ascuns.
PEUGEOT i-Cockpit®, te ispitește să conduci
Cu PEUGEOT i-Cockpit® descoperi o experiență de condus mai agilă și mai instinctivă datorită volanului compact, head-up display-ului și a ecranului tactil de 8”. Ești mereu în control profitând de poziția înaltă de condus și de sistemul Advanced Grip Control pentru o mai bună tracțiune.
peugeot focsani vrancea
CONFORT INTERIOR
Confort de neegalat. Așază-te la volanul PEUGEOT RIFTER și profită de o poziție de condus adaptată și de scaune ergonomice de înaltă calitate, care vor satisface șoferii de toate dimensiunile. Adaugă și un confort acustic incredibil și întregul habitaclu devine un loc dedicat liniștii.
peugeot focsani vrancea
CONECTIVITATE
Inovație chiar în inima habitaclului. Cu navigația conectată 3D, funcția Mirror Screen, serviciile conectate PEUGEOT și încărcarea inductivă fără fir pentru smartphone-ul tău, PEUGEOT RIFTER oferă o conectivitate îmbunătățită.
peugeot focsani vrancea
MODULARITATE
MPV-ul care se adaptează tuturor nevoilor tale. Disponibil cu 5 sau 7 locuri și în două versiuni de lungime (Standard și Lung), PEUGEOT RIFTER este extrem de adaptabil. Scaunul pasagerului față, bancheta spate rabatabilă 2/3-1/3 sau cele 3 scaune spate individuale cu sistem Magic Flat care permite plierea lor pe podea și un al treilea rând cu 2 scaune individuale ce pot fi înlăturate: tu decizi configurația de care ai nevoie. Spațiul său de încărcare oferă o capacitate impresionantă cuprinsă între 775 și 3.500 de litri și până la 4.000 de litri pentru versiunea lungă cu 5 locuri. Nu în ultimul rând, luneta cu deschiderei, pragul coborât al portbagajului și podeauua sa plană ușurează încărcarea și descărcarea bagajelor.
peugeot focsani vrancea
PLAFON ZENITH®
Mai mult decât o sursă de lumină, plafonul Zenith® cu acoperire electrică și iluminare ambientală LED oferă o serie de spații suplimentare de depozitare în arcul central, panoul din acoperiș și în compartimentul de depozitare din partea frontală.
peugeot focsani vrancea
SPATII DE DEPOZITARE
Descoperă o gamă întreagă de posibilități de stocare. Panourile ușilor din față și din spate, consola centrală, podeaua spate: PEUGEOT RIFTER oferă o capacitate de stocare record în segmentul său. Mai numeroase, mai spațioase și mai accesibile, designul lor ergonomic poate găzdui toate obiectele utilizate zilnic.
peugeot focsani vrancea
Motorizările inovative oferite de PEUGEOT RIFTER combină performanța cu economia. Motoarele de ultimă generație Diesel BlueHDi și pe benzină PureTech oferă o plăcere mai mare dedicată experienței de condus. Dedicat activităților de relaxare, RIFTER este oferit alături de motorizări BlueHDi 100 sau 130 cuplate la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, cu 6 trepte sau la una EAT8 sau alături de motorizări PureTech 110 sau 130 S&S cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una EAT8, care sunt disponibile și în versiuni cu consum redus pentru o economie optimă de combustibil.
peugeot focsani vrancea
Un buton simplu pentru un condus mai flexibil. Cutia de viteze automată cu 8 trepte EAT8 oferă schimbări de trepte line și bine gestionate, astfel încât ești mereu în treapta de viteză corectă. Datorită padelelor din spatele volanului poți schimba vitezele și manual, fără a pierde însă funcția automată.
peugeot focsani vrancea
Domini drumul, indiferent de suprafața pe care rulează mașina. PEUGEOT RIFTER dispune de numeroase echipamente tehnologice și sisteme de asistență de condus pentru a îmbunătăți siguranța și a-ți facilita activitățile zilnice.
peugeot focsani vrancea
SISTEME DE ASISTENTĂ LA MANEVRARE
Parcarea devine acum o joacă de copii. Cu ajutorul diferitelor sisteme de asistență la manevrarea PEUGEOT RIFTER, te poți bucura de o mai mare libertate și plăcere de a conduce. Camera pentru marșarier Visiopark 1, Park Assist de ultimă generație și Blind Spot Monitoring: ești pregătit pentru orice situație.
peugeot focsani vrancea
SISTEME DE ASISTENTĂ LA CONDUS
Cu ajutorul sistemelor PEUGEOT de asistență la condus, RIFTER simplifică condusul și oferă un grad mai mare de confort și siguranță. Recunoaștere extinsă a limitelor de viteză cu recomandări, Cruise Control adaptivi cu funcție Stop, sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulație, acces și pornire hands-free și frână de parcare electrică pentru călătorii fără probleme!
peugeot focsani vrancea
GRIP CONTROL
Tracțiune îmbunătățită pentru deplasări mai ușoare. Cu Advanced Grip Control și controlul său optimizat al tracțiunii, experiența de condus de la bordul PEUGEOT RIFTER se adaptează tuturor nevoilor tale. Alegi între 5 setări de rulare diferite (Standard, Snow, Mud, Sand, ESP OFF) utilizând butonul de pe consola centrală pentru o tracțiune îmbunătățită.
peugeot focsani vrancea
HILL ASSIT DESCENT CONTROL
Deții controlul chiar și în condiții extreme. Cu funcția HADC din cadrul Advanced Grip Control, PEUGEOT RIFTER menține o viteză de coborâre scăzută pe suprafețele mai abrupte. Poți să te concentrezi astfel la direcție, în timp ce te bucuri de siguranța, confortul și controlul îmbunătățite.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea