peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
TRAVELLER
peugeot focsani vrancea
Bucură-te de o viziune modernă asupra călătoriilor și spațiilor larg deschise, cu PEUGEOT Traveller. Acest MPV cu 8 locuri îți oferă libertatea de a alege între un motor diesel sau unul electric.
DESIGN PERSONALITATE PUTERNICĂ
PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorie, pentru a te bucura de activitățile recreaționale sau deplasările lungi. Designul său modern și elegant oferă un interior spațios, unde totul a fost gândit pentru confortul clienților.
peugeot focsani vrancea
PARTEA FRONTALĂ
PEUGEOT Traveller propune un design elegant și robust, confirmat de grila verticală, semnătura luminoasă cu LED și de farurile Xenon integrate în caroserie.
peugeot focsani vrancea
ADAPTAT TUTUROR NEVOILOR TALE
MPV-ul PEUGEOT Traveller este disponibil în 3 versiuni de lungime. Fiecare versiune poate găzdui până la 8 pasageri la bord care se pot bucura de suficient spațiu, indiferent de locul pe care îl ocupă. Grație înălțimii reduse (1,90 m), PEUGEOT Traveller poate accesa cu ușurință parcările multietajate și subterane din centrele comerciale și din zonele turistice aglomerate.
peugeot focsani vrancea
PLAFON VITRAT DUBLU
Cele două panouri vitrate ce pot fi obturate separat oferă lumină naturală în habitaclu și o vedere panoramică asupra cerului. Pavilionul multifuncțional include iluminare ambientală cu LED, iar luminile individuale de lectură sporesc confortul individual. Pentru un plus de stare de bine la bord, MPV-ul PEUGEOT Traveller dispune de aeratoare individuale și funcție de climatizare cu difuzare fină pentru locurile din spate.
peugeot focsani vrancea
PLAFON VITRAT DUBLU
Pentru a călători împreună cu familia sau cu prietenii, oglinda pentru copii, măsuțele tip avion de pe spatele scaunelor din rândul 1, storurile parasolare de pe rândul 2 și panoul de mascare a bagajelor sunt dotări standard.
peugeot focsani vrancea
ACCES FACILITAT LA BORD
Grație funcției uși laterale culisante hands-free poți să deschizi și să închizi ușile chiar și când ai mâinile ocupate. Această tehnologie inedită închide și deschide ușile laterale culisante prin simpla trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate. Este suficient să ai cheia electronică la tine.
peugeot focsani vrancea
LUNETĂ CU DESCHIDERE ȘI PORTBAGAJ
PEUGEOT Traveller oferă acces simplificat la portbagaj datorită lunetei cu deschidere, dotare extrem de utilă atunci când la locul de parcare nu există suficient spațiu pentru a deschide portbagajul. MPV-ul PEUGEOT Traveller se adaptează la toate tipuri de încărcături. Poți rabata pur și simplu scaunele de pe rândul 3, pentru a dispune de un volum al portbagajului de 1.350 l. În cazul în care scaunele sunt înlăturate complet, volumul portbagajului crește la 1.978 l sau la 3.397 l dacă sunt înlăturate și scaunele de pe rândul 2. Nu în ultimul rând, prin rabatarea saunului pasagerului pot fi transportate obiecte cu o lungime de până la 3,50 m
peugeot focsani vrancea
PEUGEOT Traveller dispune de platforma modulară multi-energieEMP2 (Efficient Modular Platform) ce oferă clienților libertatea de a alege între un motor diesel și un motor electric. Noul PEUGEOT e-Traveller beneficiază, de asemenea, de progresele tehnice ale platformei EMP2, ce oferă modelului o arhitectură optimizată, un spațiu de încărcare la fel de spațios ca cel întâlnit pe versiunile termice și același post de conducere.
peugeot focsani vrancea
Motorizări diesel BlueHDi
Descoperă la bordul MPV-ului PEUGEOT o plăcere de condus remarcabilă grație motorizărilor BlueHDi, precum BlueHDi 180 S&S EAT8*, care include un sistem mai compact de control al emisiilor. Emisiile sunt tratate direct la sursă și în evacuare, garantând un consum redus pe perioada utilizării și o decontaminare mai eficentă.
peugeot focsani vrancea
Motor 100% electric
Ușor de manevrat în oraș, dar și sigur și puternic la drum, noul PEUGEOT e-Traveller este echipat cu motor electric de 100 kW (136 CP). Motorul oferă o accelerare instantaneee grație cuplului de 260 Nm livrat imediat. La volanul noului PEUGEOT e-Traveller te bucuri de un condus lin, dinamic și silențios.
peugeot focsani vrancea
peugeot focsani vrancea
GRIP CONTROL®
PEUGEOT Traveller este echipat cu Grip control®, tehnologie ce oferă o motricitate îmbunătățită prin sistemul de control al tracțiunii. Grație comutatorului rotativ dispus pe consola centrală poți selecta modul de tracțiune pe care îl dorești: Snow, Off-Road, Sand, Standard ESP și Off. Acum poți să te relaxezi și să te bucuri de călătoriile tale.
peugeot focsani vrancea
VISIOPARK 1
Camera video pentru marșarier se activază automat atunci când vehiculul este pus în marșarier. Camera permite vizualizarea imaginii din spatele vehiculului la 180°, precum și a zonelor din jurul vehiculului. Sistemul este dotat cu repre gradate color care se rotesc odată cu volanul. Dacă sunt detectate obstacole, sistemul efectuează un zoom și afișează, la cerere, alte imagini.
peugeot focsani vrancea
RECUNOAȘTEREA LIMITELOR DE VITEZĂ SI RECOMANDĂRI
Camera multifuncțională recunoaște indicatoarele de viteză și alertează șoferul cu privire la limita de viteză pe panoul de instrumente și/sau pe head-up display. Viteza citită poate fi înregistrată în regulatorul sau limitatorul de viteză, dacă acesta este activat.
peugeot focsani vrancea
COMUTARE AUTOMATĂ A LUMINILOR DE DRUM
Acest sistem inteligent funcționează pe timp de noapte și schimbă automat luminile de drum cu luminile de întâlnire și invers, în funcție de celelalte autovehicule detectate de cameră.
peugeot focsani vrancea
ACTIVE SAFETY BRAKE
Active Safety Brake este un sistem automat de frânare de urgență care limitează riscul de coliziune. Camera video și radarul detectează obstacolele fixe sau mobile. În acest caz, dacă șoferul reacționează, sistemul frânează în mod automat în locul acestuia. Impactul poate fi evitat dacă viteza este mai mică de 30km/h, iar consecințele unei coliziuni sunt reduse, indiferent de viteza vehiculului.
peugeot focsani vrancea
AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE RULARE
Sistemul permite identificarea liniilor de marcaj rutier și rectifică traiectoria autovehiculului. Alerta sonoră și vizuală este utilă în special în caz de oboseală sau pierderea concentrării la volan.
peugeot focsani vrancea
MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT
Utilizând cei 4 senzori poziționați în față și în spate, sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează conducătorul, pe parcursul deplasării, cu privire la prezența unui alt vehicul în zonele de unghi mort, prin semnalizarea cu un led portocaliu pe sticla glinzii de pe partea în cauză.
NEWSLETTER
Promoții și noutăți despre modelele și serviciile Peugeot.
parbrize focsani vrancea