auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Prinde reducerea de 15% la elementele de suspensie Jeep @ Auto Tivoli

auto tivoli focsani vrancea
16 feb. 2023

Chiar dacă unele drumuri par lungi și uneori și provocatoare, cu nenumărate denivelări, noi îți putem spori confortul pe toată durata călătoriei, cu ajutorul elementelor de suspensie de origine. Profită de discount-ul de 15% la întreaga categorie de elemente de suspensie Jeep, până pe 31 martie 2023.

 

Călătorește oriunde, în siguranță.

Chiar dacă nu putem elimina denivelările șoselelor, putem spori confortul mașinii tale! Cu toții știm că atunci când pornim la drum, siguranța și confortul trebuie să fie asigurate pe tot parcursul călătoriei. Pornește cu încredere la drum, nu înainte de a te asigura și de starea elementelor de suspensie. Sistemul de suspensie este echipamentul de securitate pentru tine si autovehiculul tău, starea acestuia influențând decisiv ținuta de drum a modelului tău Jeep și implicit siguranța ta în trafic.

Vino până pe 31 martie, în service-ul autorizat Jeep – Auto Tivoli Focsani și beneficiază de un discount de 15% la toate categoriile de elemente de suspensie: brațe oscilante, rulmenți roată, pivoți, bielete antiruliu și amortizoare.


Informatii complete referitoare la codurile incluse în campanie se regăsesc in service-ul Auto Tivoli Focsani. Imagini cu titlu de prezentare.
Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, pana la 31 martie 2023. Pentru mai multe detalii consultă aici regulamentul promoției.

Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro.

 

parbrize focsani vrancea