auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Conceptul Peugeot Boxer 4X4

auto tivoli focsani vrancea
30 sept. 2019

Cu un stil distinctiv și materiale inovatoare, vândut de la lansarea sa în 720 000 de exemplare, PEUGEOT BOXER este transformat acum într-un aventurier temerar.

 

Întruchipând viziunea intensă și incitantă a mărcii Peugeot asupra vehiculului recreațional, modelul a fost supus unei personalizări extinse și se îndepărtează de drumurile circulate: o combinație de nuanțe WANDERLUST GREEN, MINT, Alcantara GREVAL Grey și minerale naturale albe.

Succesor al CONCEPTULUI PEUGEOT RIFTER 4X4, PEUGEOT BOXER 4X4 este conceput pentru explorarea tuturor tipurilor de teren, fiind echipat cu sistem de tracțiune integrală DANGEL, anvelope specifice și gardă la sol ridicată.

Pentru a oferi o experiență totală, suprafața sa de 10m2 este echipată astfel încât să găzduiască pe termen lung până la 3 persoane.

Și pentru a merge și mai departe, acesta poate transporta un mountain bike electric PEUGEOT eM02 FS Powertube și o canoe canadiană pe barele de plafon.

Conceptul PEUGEOT BOXER 4X4 va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Vehiculelor Recreaționale, care se va desfășura la Le Bourget în perioada 28 septembrie – 06 octombrie 2019.

Provocarea #1: Rescrierea regulilor
Prima provocare a fost delimitarea de universul tradițional al rulotelor și ilustrarea viziunii PEUGEOT asupra acestui tip de vehicule. Accentul este pus pe stil și experiența unei aventuri pline de senzații, cu scopul de a anima un segment dedicat libertății.

Imersiunea în natură este totală, grație culorii de caroserie WANDERLUST GREEN. Nuanța satinată și mată se integrează perfect în natură. Caroseria este pusă în valoare de tușele de culoare MINT și stickerele oblice DARK CHROME, care amplifică partea din spate.

Noua grilă este sculptată în cel mai pur stil actual al Mărcii, cu ornamente în CAST IRON strălucitor, pragurile de ușă sunt mai robuste, în rezonanță cu bara de protecție față și aripile ample crestate. Proporțiile părții frontale au fost profund modificate, prin adăugarea unei protecții solare pentru parbriz. Partea practică rămâne o prioritate, zonele de acces la parbriz și la motor fiind, de asemenea, remodelate.

Să ajungi la cabina de dormit în plină noapte este la fel de ușor ca pe timp de zi: 8 module LED integrate direct în caroserie, deasupra parbrizului, te ajută să-ți găsești drumul. Aceste module sunt împrumutate de la PEUGEOT 508.

Construit pe platforma modelului PEUGEOT BOXER L3, conceptul oferă 6 metri de lungime, optimizați pentru a oferi aventurierilor un spațiu de 10m2, conceput în mod ideal pentru 2 sau 3 persoane. Sunt amenajate 4 zone distincte, cu o bucătărie și zonă de servit masa, o zonă de dormit, o baie și un post de condus. Spațiile de depozitare numeroase îți vor permite să transporți toate echipamentele necesare pentru sporturile extreme și viața de zi cu zi!

Interiorul este confortabil și primitor, decorat în nuanțe mate relaxante, care contrastează cu exteriorul. Ambianța aduce habitaclului un plus de căldură, în timp ce tapițeria și cusăturile sunt special concepute pentru acest concept. Plasa sportivă tehnică este combinată cu Alcantara® GREVAL GREY, împrumutată de la noua tapițerie care echipează modelele PEUGEOT e-208 GT, 508 HYBRID GT, 508 SW HYBRID GT și 3008 HYBRID4. Logo-urile modelului BOXER în culoare MINT au fost adăugate prin metoda transferului textil, tehnică utilizată de renumitele mărci de modă, în timp ce alegerea aceleiași nuanțe MINT pentru centuri alungă monotonia.

Provocarea #2: Respectarea mediului și explorarea împrejurimilor
Eco-eficiența și sustenabilitatea se află în centrul conceptului PEUGEOT BOXER 4×4. O atenție deosebită a fost acordată materialelor folosite: masa, blatul de lucru și chiuveta sunt realizate dintr-un mineral natural alb, ARAGONITE, care combină duritatea pietrei naturale cu frumusețea ceramicii, în timp ce podeaua este realizată din materiale 100% reciclate și 100% reciclabile! Materialele plastice utilizate sunt compuse în proporție de 85% din rezervoare auto pentru combustibil (85), sticle de lapte (10%) și diferite produse albe (de exemplu, rezerve de săpun) (5%). Cele 50 de kg de plastic reciclat reprezintă o economie de 75kg de CO2, în comparație cu o podea din plastic standard.

Pentru a putea explora natura într-un mod prietenos cu mediul, conceptul PEUGEOT BOXER 4×4 respectă cele mai recente standarde în materie de emisii scăzute (este echipat cu filtru de particule și SCR), precum și standardul Euro 6.

Conceptul PEUGEOT BOXER 4×4 este mai mult decât un exercițiu de stil. Indiferent că rulezi pe macadam, noroi, zăpadă sau un drum pietros, la bordul acestui concept te simți ca acasă.

Tracțiunea 4×4 este realizată prin intermediul unui vâsco-cuplaj și unei cutii de transfer situate în partea din față. Este activată prin intermediul a 3 întrerupătoare amplasate în partea stângă a planșei de bord.

Sunt disponibile 3 moduri de condus:
– modul 2WD, permite rularea cu tracțiune pe puntea față, pentru călătorii zilnice
– modul 4WD, puterea este transmisă către puntea spate, în cazul în care se pierde aderența
– modul Lock, pentru blocarea punții spate, util pentru traversarea zonelor off-road și a intersecțiilor de pod

4 pneuri de înaltă performanță îmbunătățesc eficienta sistemului de tracțiune integrală, conceptul PEUGEOT BOXER 4×4 fiind echipat cu anvelope all terrain BF Goodrich. Acestea oferă putere, anduranță, o bună estetică, dar mai întâi de toate, o tracțiune excelentă.

Garda la sol a conceptului PEUGEOT BOXER 4×4 a fost crescută cu 30 milimetri în față și cu 50 milimetri în spate, pentru a putea depăși majoritatea obstacolelor.

Cele mai abrupte pante nu vor mai fi o problemă: motorizarea BlueHDi 165 asociată cu transmisia cu 6 trepte oferă un cuplu impresionant de 370 Nm.

Pentru că aventura nu cunoaște limite, o canoe canadiană din nuc încorporează elementele de design ale conceptului PEUGEOT BOXER 4×4, putând fi montată pe barele de plafon, fără a afecta deschiderea plafonului panoramic. Scara laterală personalizată este perfect adaptată pentru arcele de roată, garantând un acces facil la barele de plafon, dar și la echipamentele laterale.

Și nu în ultimul rând, PEUGEOT eM02 FS Powertube ATV se va ocupa de restul drumului. Este vorba de ultima generație de eBike PEUGEOT. Bateria compactă este integrată direct în cadru, rezultatul fiind un stil elegant și fluid. Versatilă, grație suspensiei duble, este partenerul ideal pentru traseele mai grele. eBike-ul poate fi depozitat în partea din spate a conceptului PEUGEOT BOXER 4×4 pe un suport dedicat. Culoarea sa MINT este identică cu inserțiile colorate ale mașinii, contrastând în mod subtil cu portierele în nuanță negru mat.

Nu te vei pierde niciodată grație noului sistem de navigație cu ecran tactil de 9ʺ care îți permite să introduci dimensiunile vehiculului și astfel să eviți drumurile cu eventuale restricții de dimensiuni. Acest sistem de navigație este compatibil cu aplicația de trafic în timp real WAZE și permite conectarea simultană a două telefoane prin Bluetooth® și afișează imagini capturate de camerele video față și spate.

Provocarea #3 : Mobilizarea celor mai buni experți
Provocarea finală a fost să recurgem la principalii parteneri din domeniu, cărora li s-a propus să gândească într-un mod inovator.

Sistemul de tracțiune integrală a fost dezvoltat împreună cu DANGEL, partenerul de cursă lungă al Mărcii și un specialist renumit în transformările vehiculelor cu tracțiune integrală. Logo-ul acestuia a adoptat nuanța MINT pentru a marca această ocazie.

Chiuveta, blatul de lucru și masa sunt marca KERROCK, în timp ce sistemul de navigație poartă semnătura ALPINE, specialist în echipamentele electronice integrate.

Start-up-ul SASMINIMUM a conceput podeaua, rezultat al proiectului “Le Pavé”. Înființat de 4 tineri arhitecți în 2017, start-up-ul reciclează plastic, colectat în mare parte din natură și de pe țărmurile maritime: sunt deșeuri care în mod normal nu sunt utilizate în alte procese de reciclare. Podeaua poartă eticheta Waste&Hope, ceea ce înseamnă că materia primă este mai scumpă, dar un astfel de achiziție finanțează acțiunile sociale și ecologice ale organizației. Produsul este 100% reciclat și 100% reciclabil.

Conceptul PEUGEOT BOXER 4X4 va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Vehiculelor Recreaționale, care va avea loc la Le Bourget în perioada 28 septembrie – 06 octombrie 2019.

PEUGEOT
Experiența de condus stimulantă și intensă, designul elegant și calitatea fără compromis, exprimă angajamentul mărcii față de clienții săi și contribuie la emoția pe care fiecare model PEUGEOT o declanșează. Prezentă în aproape 160 de țări, cu mai mult de 10.000 de puncte de vânzare, marca a vândut peste 1.740.000 de modele în 2018. PEUGEOT combină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o marcă de top la nivel global.

 

 

 

parbrize focsani vrancea