auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul Peugeot e-Expert – Expertul in universul electric

auto tivoli focsani vrancea
18 nov. 2019

Noul PEUGEOT e-EXPERT este o altă dovadă a angajamentului Mărcii PEUGEOT de a electrifica gama de LCV-uri în proporție de 100% până în 2021.

 

Versiunea PEUGEOT e-EXPERT va fi o nouă confirmare a poziției de lider deținute de marca Peugeot în domeniul LCV-urilor.
Două niveluri de autonomie (200 km și 300 km WLTP), versiuni personalizate: vei putea să îți alegi mașina fără niciun fel de compromis.
O versiune electrică a modelului PEUGEOT EXPERT a părut evidentă, având în vedere că majoritatea profesioniștilor conduc mai puțin de 300 km pe zi.
Accesul tot mai restricționat în centrele urbane întărește acest lucru, unele orașe permițând doar accesul autovehiculelor 100% electrice.
Trecând recent la standardele Euro 6D, cu o gamă tot mai adaptată pentru utilizări specifice, noul PEUGEOT EXPERT există acum într-o versiune 100% electrică, ce poartă denumirea PEUGEOT e-EXPERT.

Utilizatorii vor putea alege între două dimensiuni de baterie:
– 50 kWh, pentru o autonomie de 200 km (WLTP),
– 75 kWh, pentru o autonomie de 300 km (WLTP).

Rămânând fidel conceptului mărcii PEUGEOT „POWER OF CHOICE”, PEUGEOT e-EXPERT a păstrat stilul robust al versiunilor termice, dar și aceeași capacitate de încărcare.

Noul PEUGEOT e-EXPERT va fi lansat în cea de-a doua parte a anului 2020 și va duce mai departe succesul modelului PEUGEOT EXPERT, vândut în peste 170.000 de unități de la lansarea sa în 2016. De asemenea, modelul va consolida poziția de lider a mărcii Peugeot în domeniul LCV-urilor și va adăuga un alt model electrificat în gama Peugeot, pe lângă Partner Electric, Boxer Electric, e-208, e-2008, 3008 și 508 HYBRID și HYBRID4.

PEUGEOT
Experiența de condus stimulantă și intensă, designul elegant și calitatea fără compromis, exprimă angajamentul mărcii față de clienții săi și contribuie la emoția pe care fiecare model PEUGEOT o declanșează. Prezentă în aproape 160 de țări, cu mai mult de 10.000 de puncte de vânzare, marca a vândut peste 1.740.000 de modele în 2018. PEUGEOT combină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o marcă de top la nivel global.

 

Sursa: Peugeot Romania

parbrize focsani vrancea