auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul PEUGEOT PARTNER: imposibilul devine posibil

auto tivoli focsani vrancea
16 iul. 2018

De ce să nu combini utilul cu plăcutul, să pleci la drum în fiecare zi cu același entuziasm, de ce să nu îți optimizezi timpul, să îți asiguri siguranța și să fii sigur că vehiculul tău este suficient de robust pentru a face față oricărui test … este exact ceea ce noul PEUGEOT PARTNER oferă tuturor clienților profesioniști din segmentul LCV-urilor.

PEUGEOT PARTNER

Noul PEUGEOT PARTNER, echipat în dotare standard cu PEUGEOT i-Cockpit®, oferă o nouă experiență de condus.

PEUGEOT revoluționează segmentul LCV-urilor cu o abordare eficientă, mai dinamică și mai generoasă, echilibrul perfect între versatilitate și plăcerea de a conduce – care fac parte integrantă din ADN-ul mărcii.

Cu un design dinamic, noul PEUGEOT PARTNER practic și elegant, propune o ofertă inedită de sisteme de asistență la condus care, până în prezent, s-au aflat numai în dotarea sedanurilor de ultimă generație. Modelul prezintă în premieră două inovații originale majore: Overload Alert (avertizare la supraîncărcare) și tehnologia Surround Rear Vision, care permite vizualizarea unghiurilor moarte.

Unic în segmentul LCV-urilor!

Habitaclul noului PEUGEOT PARTNER surprinde prin interiorul său, echivalent cu cel al unui autoturism. Acesta este echipat cu tehnologii de ultimă generație, care oferă o experiență de condus instinctivă, stimulantă și sigură.

„Noul PEUGEOT PARTNER celebrează o istorie de 20 de ani a robusteții și calității, confirmată de utilizatorii profesioniști. După succesul ultimelor modele prezentate de Marcă, urmat de ofensiva SUV-urilor cu PEUGEOT 2008, 3008 și 5008 și în linia Noului PEUGEOT RIFTER, a trebuit să demonstrăm aceeași ambiție la conceperea vehiculului utilitar – adică să revoluționăm piața cu echipamente inovatoare și inedite! Din acest motiv noul PEUGEOT PARTNER este echipat în dotare standard cu emblematicul PEUGEOT i-Cockpit®, atât de apreciat de clienții noștri. Acest vehicul vârf de gamă reprezintă îmbinarea perfectă între util și plăcut pentru utilizatorii profesioniști.”

Jean-Philippe IMPARATO, CEO PEUGEOT

PEUGEOT i-COCKPIT®: O PREMIERA IN SEGMENTUL VEHICULELOR  COMERCIALE

PEUGEOT i-Cockpit®, care a fost vândut în peste 4 000 000 de unități, echipează în premieră un vehicul utilitar.

Mai mult decât un echipament nou, PEUGEOT i-Cockpit® devine o necesitate pentru utilizatorii profesioniști care caută în mod constant modalități de a-și îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.  Acesta oferă o experiență de condus intuitivă grație unei ergonomii optimizate și include următoarele elemente esențiale, gaj al confortului și siguranței:
– volan compact, pentru o manevrabilitate mai bună, care amplifică senzațiile, transformând deplasările cu mașina într-o plăcere intuitivă.
– Head-up display, disponibil ca dotare standard, are rolul de a afișa toate informațiile importante la nivelul privirii conducătorului auto, amplificând nivelul de confort și siguranță.
– un ecran tactil de 8” situat în centrul tabloului de bord, în câmpul vizual al șoferului, oferă un control direct și permanent al dotărilor mașinii – radio, navigație, setările vehiculului, telefon etc.

TEHNOLOGIA SURROUND VIEW REAR VISION  – CONTROL TOTAL ASUPRA MEDIULUI

Nu mai trebuie să alegi între protejarea conținutului vehiculului și vizibilitate! Această tehnologie inovatoare constituie un sistem valoros de asistență la condus și oferă o perspectivă asupra zonei de jur împrejurul vehiculului. Conducătorul autovehiculului se bucură astfel de o vedere optimă asupra exteriorului din interiorul mașinii, ceea ce facilitează condusul și manevrele.

Noul PEUGEOT PARTNER este echipat cu 2 camere video, una situată la baza oglinzii laterale din dreptul pasagerului și cealaltă poziționată în partea superioară a portierelor spate batante. Acestea oferă:

– o vedere asupra lateralelor mașinii, fiind evitate astfel unghiurile moarte;
– o vedere asupra zonei din spatele vehiculului pentru a facilita manevrele efectuate în depozite, pe șantierele aglomerate sau în mediul urban.

Imaginile sunt afișate pe un ecran de 5’’ aflat în locul oglinzii retrovizoare interioare, care oferă o vedere apropiată asupra obstacolelor imediate, pentru un plus de siguranță.

OVERLOAD ALERT (avertizare la supraincarcare) – LIBERTATE TOTALA IN ORGANIZAREA SPATIULUI

Noul PEUGEOT PARTNER are o capacitate de încărcare și o sarcină utilă generoase; modelul este dotat, de asemenea, cu un sistem de avertizare la supraîncărcare – o tehnologie cu adevărat inovatoare care garantează o siguranță totală în toate circumstanțele.

Procesul este simplu și eficient – masa este măsurată în mod automat când motorul mașinii pornește, precum și în momentul în care vehiculul este oprit în zona de încărcare, prin intermediul unui buton dedicat situat în zona de încărcare.

De îndată ce 90% din capacitatea totală de încărcare a fost atinsă, un LED alb se aprinde pe buton; dacă sarcina maximă admisă este depășită, un LED galben se aprinde, însoțit de un mesaj de avertizare vizuală pe panoul de bord.

Acest sistem practic și eficient este un gaj al siguranței vehiculului. Prevenind supraîncărcarea vehiculului, este evitată alterarea comportamentului rutier, precum și riscurile asociate, precum explozia unui cauciuc, pierderea controlului asupra vehiculului, uzura prematură, consumul ridicat de combustibil și riscul de a primi o amendă.

Acest echipament, inedit și unic pe piața LCV-urilor, este disponibil opțional.

TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAȚIE – CONECTEAZĂ-TE!

Lista echipamentelor tehnologice este impresionantă și nu a mai fost întâlnită pe acest segment. Aceasta se află la nivelul unui SUV PEUGEOT 3008, în funcție de versiune: frână de parcare electrică, adaptive cruise control, sistem de recunoaștere extinsă a semnelor de circulație, asistență activă la păstrarea benzii de circulație, alertă atenție șofer, active safety brake, controlul stabilității la remorcare, comutare automată a fazei de drum, monitorizarea unghiului mort; un ecran tactil amplu de 8″, două prize USB, o priză Jack, Bluetooth și încărcător wireless pentru smartphone. Sistemul este suplimentat de Mirror Screen compatibil cu Mirror Link®, Apple Carplay™ și Android Auto™; sistem de navigație conectată 3D cu TomTom Traffic, însoțit de pachetul PEUGEOT Connect SOS și Asistență.

Noul PEUGEOT PARTNER oferă o gamă largă de pachete opționale conectate: pachetul monitorizare, pachetul localizare, pachetul „Connect Fleet Management”, pachetul eco-drive, pachetul geolocalizare.

UN ADEVARAT PARTENER DE AFACERI CU O PERSONALITATE REMARCABILA

Un vehicul utilitar este un veritabil instrument de mobilitate și de imagine, de aceea o atenție deosebită a fost acordată stilului dinamic și asertiv. Modelul reia codurile stilistice ale Noului PEUGEOT RIFTER, fiind astfel perfect adaptat stilului actual al gamei PEUGEOT.

Partea frontală, elegantă, modernă și robustă evidențiază Leul în centrul grilei verticale, care amplifică blocurile optice cu design puternic.

Profilul său afirmă forța stilului. Proporțiile sunt perfect echilibrate, cu o capotă scurtă și orizontală, o linie de centură înaltă a caroseriei și console scurtate. Formele rotunde, dispuse simetric atât în partea din față, cât și în partea din spate, modelează portierele, oferind acestei siluete un nou design.

În partea din spate, bara de protecție cu design unghiular sugerează forță și oferă o protecție optimă de zi cu zi. Portierele batante de mari dimensiuni subliniază caracterul robust al vehiculului, oferind protecție suplimentară împotriva furtului din compartimentul din spate. Un hayon este disponibil opțional.

Designul interior reflectă imaginea gamei de autoturisme Peugeot: ergonomică și elegantă. Stilul este șic și discret, spațiul este în același timp ergonomic și versatil. Numeroase soluții de depozitare asigură o maximă funcționalitate, asociată cu o robustețe fără precedent.

În interior, privirea este atrasă imediat de planșa de bord care include PEUGEOT i-Cockpit® unde totul este la îndemână, pentru ca șoferul să se poată concentra asupra drumului și să se bucure de o experiență de condus intuitivă și dinamică. O atenție specială a fost acordată întreținerii vehiculului, pe anumite versiuni fiind disponibile covorașe de cauciuc ca dotare standard.

Conceput pentru eficiență

La proiectarea Noului PEUGEOT PARTNER, nevoile fundamentale ale utilizatorilor profesioniști s-au aflat în centrul preocupărilor noastre: funcționalitate maximă în toate circumstanțele.

Dimensiunile sunt perfect aliniate la segmentul LCV-urilor, cu o lungime de 4,40m pentru versiunea standard, garantând o lungime utilă optimă de 1,81m. Această lungime permite încărcarea a 2 Europaleți, capacitatea variind între 3,30m3 și 3,80m3, în funcție de versiune.

Versiunea lungă, care atinge 4,75m (+35cm), oferă o capacitate de încărcare și mai mare. Lungimea utilă a acestei versiuni este de 2,16m, cu o capacitatea de încărcare între 3,90m3 și 4,40m3.

Noul PEUGEOT PARTNER este construit pe o platformă EMP2, utilizată pentru ultimele modele ale mărcii. Această bază permite console scurtate și o rază de bracare scurtă pentru manevre mai ușoare: diametrul de bracaj între trotuare este de doar 10,82m pentru versiunea standard și de 11,43m pentru versiunea lungă.

Sarcina utilă, cea mai bună de pe piață pe acest segmentare valori cuprinse între 650kg și 1000kg pentru anumite versiuni, atât în variantă standard, cât și în variantă lungă. Versiunile cu consum redus de combustibil au o sarcină utilă de 600 kg.

În funcție de versiune, noul PEUGEOT PARTNER poate fi echipat cu o banchetă adaptabilă Multiflex, care oferă următoarele posibilități:

– Trei persoane pot sta în față. Acest aspect practic, foarte apreciat de profesioniști, permite transportul echipelor și uneltelor acestora și optimizează traseele lor. Absența manetei convenționale a frânei de mână oferă mai mult spațiu pentru scaunul central.
– Un plafon plat, un volum util mai mare cu 500 l și o lungime utilă de 3,09 m pentru versiunea standard și 3,44m pentru versiunea lungă , grație scaunului pasagerului din margine, care se rabatează.
– Transportul obiectelor lungi grație șezutului scaunului din margine care se rabatează complet.
– Un birou mobil, grație măsuței de scris integrate în spătarul rabatabil al scaunului poziționat central. Acesta a fost optimizat și poate fi orientat acum fie spre pasager, fie spre conducătorul auto.
– Un spațiu de depozitare sub scaunul central, ce poate fi și securizat.

Soluțiile de depozitare au o capacitate de până la 113L și au fost concepute pentru multiple utilizări profesionale.

O GAMA DE MOTORIZARI EFICIENTE PENTRU COSTURI CONTROLATE

Lucrările întreprinse în ceea ce privește arhitectura vehiculului și optimizarea greutății sunt un factor-cheie în reducerea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2.

Gama de motorizări propusă este la cel mai înalt nivel. Acestea respectă ultimele standarde în vigoare și sunt pregătite pentru viitorul ciclu de omologare WLTP.

Sunt disponibile două versiuni pentru motorul 1.2 PureTech pe benzină:

– PureTech 130CP S&S echipat cu transmisia automată cu 8 rapoarte EAT8 (disponibil începând cu 2019)
– PureTech 110CP S&S asociat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Motorizările PureTech dispun de Gasoline Particulate Filter pentru a reduce emisiile de particule.

Trei motorizări diesel sunt disponibile:

– BlueHDi 130CP S&S în asociere cu cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte sau cu transmisie automată cu 8 trepte EAT8
– BlueHDi 100CP S&S echipat cu cutie de viteze manuală cu 5 rapoarte
– BlueHDi 75CP cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Motoarele diesel sunt echipate cu filtru de particule și sistem de reducere catalitică selectivă (SCR). Această tehnologie contribuie la reducerea emisiilor motorului fără a fi necesar aditiv pentru filtrul de particule.

Noi configuratii pentru un plus de adaptabilitate

Noul PEUGEOT PARTNER oferă în premieră, pe lângă nivelurile de echipare standard, versiuni „la cheie” dedicate unor utilizări specifice.

Grip, o versiune adaptată în totalitate la terenurile greu accesibile, capabilă să transporte încărcături grele, murdare și lungi, dar și să primească trei persoane la bord. Suficient de robustă pentru a se confrunta cu toate condițiile de drum, această versiune oferă:

– Gardă la sol mai înaltă
– Roți de mari dimensiuni cu anvelope Mud & Snow
– Tehnologia Advanced Grip Control
– Trei scaune în față
– Podea de încărcare îmbrăcată în plastic
– Sarcină utilă extinsă până la 1 000 kg
– Iluminat suplimentar în zona de încărcare
– Roată de rezervă

Versiunea Asphalt este dedicată profesioniștilor care efectuează trasee lungi, petrecând mult timp la volan și care, mai presus de toate, sunt în căutarea confortului și siguranței. Această versiune dispune de:

– Izolare fonică îmbunătățită pentru o acustică de referință
– Scaune „Comfort”
– Tehnologia Surround Rear Vision
– Frână de parcare electrică
– Radio cu ecran tactil de 8″ și Mirror Screen
– Regulator și limitator de viteză
– Senzori de ploaie și de lumină
– Climatizare manuală

La aceste versiuni se pot adăuga toate opțiunile, fiind astfel satisfăcute nevoile tuturor profesioniștilor.

Nu în ultimul rând, o gamă completă de vehicule modificate este prevăzută pentru partenerii noștri: vehicule pentru situații de urgență și asistență, vehicule specifice pentru sectorul construcțiilor, vehicule pick-up, vehicule frigorifice, 4×4, etc.

Indiferent de cerințele tale, Noul PEUGEOT PARTNER are răspunsul corect!

Noul PEUGEOT PARTNER va fi comercializat pe plan internațional începând cu noiembrie 2018.

parbrize focsani vrancea