auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul Peugeot Traveller, posibilitati pe masura ideilor tale

auto tivoli focsani vrancea
24 iul. 2020

Noul Peugeot Traveller, posibilitati pe masura ideilor tale.

 

Tehnologii de asistenta
Dotarile avansate ale MPV-ului PEUGEOT Traveller garanteaza placerea unei experiente relaxante de condus, bazate pe tehnologii precum: sistem de navigatie 3D cu recunoastere vocala si posibilitate de conectivitate la Internet, Head-Up Display, pentru a primi informatii utile, ca de exemplu cele despre setarile limitatorului de viteza, sau ecran tactil de 7” care include functia Mirror Screen, pentru a putea utiliza aplicatiile smartphone-urilor compatibile direct prin sistemul multimedia al autovehiculului.

Siguranta
PEUGEOT Traveller este dotat cu numeroase sisteme de asistenta de ultima generatie pentru un plus de siguranta si confort, modelul obtinand punctajul maxim de 5 stele, la testele euro NCAP. Cu noul MPV PEUGEOT te bucuri de camera video pentru asistenta la parcare, ce ofera o imagine aeriana de 180° a zonei din spate, tehnologie de identificare a indicatoarelor rutiere, monitorizarea unghiului mort, atentionarea la incalcarea involuntara a marcajelor rutiere, sistem de franare automata si 6 airbag-uri in echiparea standard.

Etalon in segmentul monovolumelor
Designul puternic si indraznet al modelului Traveller afiseaza o noua viziune a modului de a calatori, beneficiind in acelasi timp de tot spatiul dorit. Noul PEUGEOT Traveller este echipat cu un sistem Grip Control de ultima generatie, tehnologie care sporeste aderenta, optimizand controlul tractiunii. Astfel, ai posibilitatea sa alegi unul dintre cele 5 moduri disponibile: Zapada, Off-Road, Nisip, Standard si ESP-off (dezactivat). De acum poti sa te relaxezi si sa te bucuri de calatorie, stiind ca vei avea mereu control total asupra masinii.

 

 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

parbrize focsani vrancea