auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Noul SUV Peugeot e-2008, acum incepand de la 22.700 Euro

auto tivoli focsani vrancea
3 iul. 2020

Noul SUV Peugeot e-2008, acum incepand de la 22.700 Euro cu TVA, ecobonus si prima de casare incluse, prin Programul Remat 2020.

 

Design irezistibil
Liniile de design cizelate ale noului SUV electric PEUGEOT e-2008 sunt similare cu cele ale versiunilor propulsate de motoare termice, cu exact același interior și volum al portbagajului. Noul SUV PEUGEOT e-2008 afișează o grilă frontală care se potrivește cu nuanța de culoare a caroseriei, leul și inițiala „e” dicroice. La interior, scaunele sunt tapițate în exclusivitate cu material Alcantara© Gréval Gray.

 

 

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

 

Preţul include TVA şi contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul, acolo unde este cazul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, sub rezerva acceptării SC TRUST MOTORS SRL ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2020. În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Noul SUV PEUGEOT e-2008
Autonomie – 320 km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

parbrize focsani vrancea