auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

Peugeot 3008, cu avantaj client de 2.700 Euro

auto tivoli focsani vrancea
23 mart. 2020

Peugeot 3008, acum cu avantaj client de 2.700 Euro cu TVA si prima de casare incluse, prin Programul Remat 2020.

 

Control total
SUV PEUGEOT 3008 este agil in oras si dinamic pe serpentine datorita sistemului Advanced Grip Control* (optional). O comanda rotativa situata la nivelul consolei centrale iti permite sa alegi modul de aderenta cel mai potrivit conditiilor de teren intalnite – zapada, noroi sau nisip. Iar atunci cand te confrunti cu pante dintre cele mai abrupte, functia de asistenta la coborare Hill Assist Descent Control regleaza automat viteza autovehiculului in functie de gradul de inclinare al drumului si iti asigura o coborare lina, fara a fi nevoie sa utilizezi acceleratia sau frana.

 

 

Te invităm în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, să descoperi si sa configurezi modelul Peugeot 3008. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

 

Ofertă speciala pentru persoane fizice, valabila in limita stocului disponibil, prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Prețul include TVA și, acolo unde este cazul, contravaloarea unei prime de casare și ecobonusul (PSIPAN 2020: 1€ = 4,8148). Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi ce îndeplinește condițiile PSIPAN 2020. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Pentru clienţii ce utilizează un tichet Remat, discountul se cumuleaza. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afisate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

SUV PEUGEOT 3008
Garantie contractuala de 4 ani, in limita a 100.000 km. Consum mixt intre 4,0-5,7 L/100 Km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 103-129 g/Km.

parbrize focsani vrancea