auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

PEUGEOT 508 First Edition : editie limitata de lansare

auto tivoli focsani vrancea
16 mai 2018

PEUGEOT abia a dezvăluit noul PEUGEOT 508la Salonul Auto de la Geneva și prezintă, în avanpremieră, o ediție exclusivă lansată în număr limitat: noul PEUGEOT 508 First Edition. Această ofertă este disponibilă în douăsprezece țări europene. Rezervările se pot face online pentru primele livrări care vor începe în octombrie 2018.

PEUGEOT 508 First Edition

Sedanul radical semnat First Edition

Ediția limitată PEUGEOT 508 First Edition are la bază nivelul de echipare GT, vârf de gamă al mărcii Leului și este propusă în două culori, Dark Blue și Ultimate Red. PEUGEOT 508 First Edition este o versiune exclusivistă a noului sedan elegant și sportiv, ce adoptă o siluetă joasă și dinamică subliniată de partea frontală agresivă și stilul robust și elegant.

Exteriorul se distinge printr-o parte frontală în negru lucios și jante diamantate Augusta bi-ton din aliaj de 19″ vopsite în Grey Dust. PEUGEOT 508 First Edition este disponibil cu motorizări pe benzină PureTech 225 CP sau Diesel Blue HDi 180 CP, ambele cuplate la noua cutie de viteze automată cu 8 trepte EAT8.

PEUGEOT i-Cockpit® și interiorul său First Edition

Interiorul modelului PEUGEOT 508 First Edition include elemente decorative din lemn de Zebrano și tapițerie din piele în nuanță elegantă de negru și Alcantara® cu cusături arămii. Această versiune limitată a noului sedan radical al mărcii integrează PEUGEOT i-Cockpit® alcătuit dintr-un volan compact, head-up display configurabil și un ecran tactil HD amplu de 10″.

Stilul sportiv al acestui vehicul este accentuat de numeroase detalii: volan îmbrăcat în piele naturală perforată și decor în nuanță crom satinat, plafon negru, iluminat interior Full LED, pedalier din aluminiu și praguri inscripționate First Edition.

Noul sedan PEUGEOT ultra-tehnologic

Modelul PEUGEOT 508 First Edition este echipat cu tehnologie de ultimă generație. Acesta dispune de un număr impresionant de sisteme de asistență la condus. Funcția Night Vision este inedită în acest segment, făcând posibilă detectarea ființelor vii aflate în fața vehiculului pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă.

Încărcarea wireless a smartphone-ului este, de asemenea, disponibilă, precum radio-ul digital DAB și un ecran tactil amplu de 10″ HD, inclusiv navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală și acces la multitudinea de servicii conectate TomTom® (trafic în timp real, prețuri carburanți, stații de parcare, condiții meteo, căutări la nivel local).

Sistemul Hi-Fi Premium FOCAL®, pentru o acustică fină

Ediția specială PEUGEOT 508 First Edition este echipată cu sistemul audio FOCAL® cu acustică de înaltă fidelitate, inclusiv zece difuzoare, care folosește tehnologia exclusivă FOCAL® pentru a te bucura la bordul mașinii de un sunet pur.

PEUGEOT a colaborat cu francezii de la FOCAL® pentru această ediție limitată, cu scopul de a oferi în exclusivitate căști wireless, semnate de Peugeot Design Lab.

parbrize focsani vrancea