auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

PEUGEOT la Salonul Auto de la Geneva 2019

auto tivoli focsani vrancea
5 mart. 2019

Două premiere mondiale într-un un stand 100% electrificat.

PEUGEOT prezintă noutățile sale 100% electrice la Geneva. Două premiere mondiale vor fi dezvăluite publicului general: noul PEUGEOT 208 în versiunile electrică și termică și Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, care anunță gama electrificată performantă de vehicule de serie dezvoltată de PEUGEOT SPORT. PEUGEOT va prezenta, de asemenea, noile motorizări pe benzină Plug-in Hybrid care echipează modelele PEUGEOT 3008, 508 sedan și SW. Electrificarea mărcii va fi subliniată, de asemenea, de un leu emblematic electrificat prezent la stand. Vizitatorii vor putea descoperi vedeta ultimului Salon Auto de la Paris, Conceptul PEUGEOT e-Legend, 100% electric, autonom și conectat, o veritabilă încarnare a viziunii Mărcii asupra unui viitor optimist și ultra-dezirabil.

NOILE PEUGEOT 208 SI PEUGEOT e-208: FUTURISTIC & YOUNG
PEUGEOT prezintă, la Geneva, noul PEUGEOT 208, care merge pe urmele unuia dintre bestseller-urile mărcii. Pentru că în era tranziției energetice, alegerea siluetei nu dictează nici modul de utilizare, nici motorizarea, noul PEUGEOT 208 oferă, încă de la lansare, trei surse diferite de energie: electrică, pe bază de benzină sau diesel.
Această nouă generație de PEUGEOT 208 ilustrează perfect urcarea în gamă a Mărcii PEUGEOT și se distinge prin designul deosebit, ce aduce un aer de energie și prospețime.
Inspirat de conceptul PEUGEOT FRACTAL, noul PEUGEOT 208 este echipat cu PEUGEOT i-Cockpit® de nouă generație cu head-up display 3D și o serie de sisteme de asistență la condus oferite în segmentele superioare.

PEUGEOT 208 se află în centrul segmentului B, aducându-și contribuția la cheia succesului Mărcii PEUGEOT: afirmare prin design și diferențiere prin inovații și tehnologie. Super-conectat, cu funcție Mirror Screen și navigație 3D conectată TomTom® Traffic, noul PEUGEOT 208 este extra-sigur și dispune de sisteme de asistență la condus de ultimă generație, la cel mai bun nivel din segmentul său, printre care noul Drive Assist, un prim pas către condusul autonom.

Disponibil încă de la lansare, noul PEUGEOT e-208 oferă un plus de energie și o experiență de condus stimulantă grație motorizării 100% electrice ce dezvoltă o putere de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 260 Nm (disponibil de la 0 km/h) pentru reacții imediate.

Exteriorul noului PEUGEOT e-208 se distinge prin următoarele elemente, recunoscute la prima vedere:
– grilă în aceeași nuanță cu caroseria,
– siglă dicroică (Leul își schimbă culoarea în funcție de unghiul de vedere),
– monograma “e-208 ” în partea din spate și un “e” pe aripile spate.

CONCEPTUL 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED: NEO-PERFORMANȚĂ
Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED anunță gama electrificată performantă de vehicule de serie dezvoltată de PEUGEOT SPORT. Derivat din sedanul radical PEUGEOT 508 HYBRID, Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED a primit un tratament stilistic și atletic specific. Aerodinamica a fost îmbunătățită pentru un plus de eficiență și performanță: bară față mai ascuțită, grilă nouă mai ascuțită, sub-cadre echipate cu mici eleroane, aripioare la nivelul montanților, un nou difuzor în partea din spate.

Nuanța ‘Selenium Grey’, care variază în funcție de unghiul luminii, datorită particulelor fine opalescente din vopsea, contrastează cu inserțiile ‘Kryptonite’, ce subliniază aderența conceptului la această linie sportivă și dinamică.
Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED promite performanțe excepționale, comparabile cu cele ale unui vehicul cu motor cu ardere internă de 400CP. Sistemul său de tracțiune integrală oferă un sprint impresionant, conceptul propunând 3 motoare: un propulsor PureTech 200, un motor electric de 110CP și un altul de 200 CP pe puntea din spate.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED beneficiază de avantajele hibridizării și oferă o autonomie de până la 50km (WLTP) în modul full-electric.
UN STAND PEUGEOT 100% ELECTRIFICAT
În perioada 7-17 martie, standul PEUGEOT, în suprafață de peste 1,400 m², va prezenta vizitatorilor noutățile sale 100% electrificate:
– Două premiere mondiale: noul PEUGEOT 208 și e-208, precum și conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
– O gamă 100% electrificată cu gama Plug-in Hybrid pe benzină. Modelele PEUGEOT 3008 HYBRID4 și PEUGEOT 508 HYBRID, disponibile din toamna anului viitor, oferă 4 moduri de condus pentru senzații amplificate și mobilitate fără limite. Comenzile vor putea fi plasate cel mai devreme în luna iunie.
– Conceptul PEUGEOT e-Legend Concept, 100% electric, autonom și conectat, o veritabilă încarnare a viziunii Mărcii asupra unui viitor optimist și ultra-dezirabil.
– O nouă semnătură a Mărcii, MOTION & e-MOTION, care poziționează marca în centrul preocupărilor pentru tranziția energetică și susține strategia de electrificare a Mărcii.
– Un leu de dimensiuni enorme în culorile specifice electrificării: ambasadorul Mărcii prezentat la Geneva în 2018 revine la viață în acest an cu jocuri de lumină dicroică în verde și albastru și reflexii pe suprafețele sale fluide și sculptate. Marca este proiectată în era tranziției energetice, iar electrificarea emblemei sale este o nouă dovadă în acest sens.

PEUGEOT este singurul constructor auto care propune o ofertă globală de mobilitate pe 2, 3 sau 4 roți, iar standul va prezenta și ultimele noutăți electrice pentru PEUGEOT Cycles și PEUGEOT Motorcycles:
PEUGEOT Cycles prezintă bicicleta electrică eT01 Belt Powertube cu curea de transmisie care nu necesită întreținere. Echipată cu motor 100% electric și o baterie încorporată în cadru, aceasta oferă o accelerație fluidă și un pedalat silențios.
PEUGEOT Motorcycles prezintă conceptul E-METROPOLIS, versiunea electrică a scuterului legendar cu 3 roți PEUGEOT METROPOLIS, emblema Mărcii. Conceptul E-METROPOLIS are un nivel de performanță ridicat, în linie cu ambiția sa de a deveni o nouă referință pentru marile orașe europene. Motorul electric implantat pe șasiu oferă o putere maximă de 36 kW pe roata din spate, grație unei curele dințate. Viteza maximă este de 135km/h, cu o autonomie de până la 200 km. E-METROPOLIS oferă o experiență de conduc excepțională, grație motorului electric care face vehiculul mai ușor.

 

 

 

 

parbrize focsani vrancea