auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea
auto tivoli focsani vrancea

PEUGEOT va electrifica Săptămâna Modei de la Milano 2019

auto tivoli focsani vrancea
9 apr. 2019

PEUGEOT va fi din nou prezent la Săptămâna Modei de la Milano, eveniment internațional anual consacrat universului modei. Conceput de PEUGEOT DESIGN LAB, show-ul de lumini și sunete va oferi vizitatorilor o experiență artistică inedita. În centrul acestui spectacol se va afla un Leu de dimensiuni monumentale, ambasadorul Mărcii, înconjurat de cei 40 „frați mai mici” ai săi, care vor ocupa spațiul dedicat mărcii.

Noile PEUGEOT 208 & e-208 vor fi, de asemenea, invitați de onoare, alături de CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND, precum și o selecție de biciclete din gama PEUGEOT Cycles.

Săptămâna Modei de la Milano are loc în perioada 4-14 aprilie, în faimoasa Zonă Tortona.

PEUGEOT DESIGN LAB a conceput, special pentru Săptămâna Modei de la Milano, un veritabil show nemaiîntâlnit până la ora actuală, care aduce în centrul atenției Leul monumental, ambasadorul Mărcii. Leul va evolua și va fi animat de jocurile de lumini dicroice în verde și albastru și de reflexiile care apar pe suprafețele fluide și sculptate. Publicul va putea să se plimbe printre cei 40 de lei care flanchează fratele lor mai mare. Această electrificare artistică a ambasadorului PEUGEOT susține eforturile depuse de Marcă în cadrul tranziției energetice. Având în spate 208 ani de istorie, PEUGEOT așteaptă cu nerăbdare această eră, precum și oportunitățile pe care aceasta le va aduce.

Leul PEUGEOT simbolizează mândria, forța și excelența Mărcii. Emblema Mărcii a fost concepută de PEUGEOT DESIGN LAB, studio-ul central de design al mărcii care cooperează cu clienții externi, pentru a concepe produse, servicii și experiențe ale mărcii în toate sectoarele de activitate, exceptând sectorul auto.

CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND va fi prezentat, de asemenea, publicului
Pentru că plictiseala nu face parte din ADN-ul mărcii, independența nu rimează cu monotonia, și pentru că tranziția energetică nu șterge 120 de ani de istorie automobilistică, PEUGEOT a creat CONCEPTUL e-LEGEND. Această viziune captivantă asupra viitorului plăcerii de a conduce ia forma unui vehicul râvnit, și în același timp legendar. Adoptând un gabarit realist și absolut modern, această viziune asupra viitorului automobilului amplifică genele și eleganta moștenire a mărcii PEUGEOT.

Conceptul PEUGEOT e-LEGEND este simbolul unui viitor optimist, ultra-dezirabil: 100% electric, autonom și conectat.

Noul PEUGEOT 208, își face premiera la Salonul de Modă de la Milano 2019
Lumea se află într-o continuă schimbare, iar viitorul ne rezervă multe întrebări. În sectorul auto, ca și în alte domenii, noile provocări necesită răspunsuri adecvate. Bazându-se pe istoria sa de 208 ani, marca PEUGEOT abordează cu calm și în mod concret era tranziției energetice, propunând o viziune captivantă și futuristă asupra viitorului: #UNBORINGTHEFUTURE.

Un element inedit al acestei viziuni asupra viitorului, Noul PEUGEOT 208 se remarcă prin energia și tinerețea care reflectă valorile mărcii PEUGEOT – așteptări ridicate, stil și emoție. Alura sa sportivă și designul elegant îi conferă caracterul vârf-de-gamă care se înscrie perfect în urcarea în gamă a mărcii PEUGEOT. Noul PEUGEOT 208 se află în centrul segmentului B, aducându-și contribuția la cheia succesului Mărcii PEUGEOT: design impunător în combinație cu inovații și tehnologii distinctive.

PEUGEOT Cycles va fi, de asemenea, prezent la acest eveniment cu:
– Modelul LU01: bicicletă urbană cu pinion fix din gama Legend
– Modelul e-Legend (eLC01): Semnată Peugeot Design Lab, această bicicletă îmbină trecutul cu viitorul. e-Legend îmbină designul iconic cu tehnologia de ultimă oră a sistemului de propulsie electric

Bicicleta electrică pliabilă eF01: Dispunând de un sistem inovator de pliere și un motor electric, această bicicletă este soluția decisivă de mobilitate pentru ultimii kilometri din traseu, după ce vehiculul a fost garat.

 

 

 

 

 

 

parbrize focsani vrancea